reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbkowanie,czy to już? jakie objawy?

reklama
Jowi jest w grupie czterozębnych... dwa z góry i dwa z dołu.. mam pytanie czy Wasze zębolki też tak was gryzą? Jowi co chwilke sie przyssie i mnie ugryzie to w noge to w brzuch tak strasznie mocno że nie mam juz siły...
i jeszcze czy maja też szczerbę międzi górnymi zebami.. bo Jowi ma straszną :)

Marcinek też wpija zęby we wszystko co się rusza i nie rusza. ALe i tak najbardziej lubi nasze ręce lub nogi ;) chyba taki urok tego wieku i radość z posiadania zębów

Adze górne jedynki idą już 1,5 miesiąca. Ma dziąsła jak banie, gryzie co popadnie i jest wściekła jak osa. Myślę, że to już kwestia paru dni jak się przebiją. Mam nadzieje, że trochę się uspokoi (na chwile, bo zaraz c.d.n....). Na razie mamy tylko 2 dolne jedynki.
Co do szpary między zębami - to ona się zejdzie jak więcej zębów urośnie. Wtedy jeden "popchnie" drugiego. No chyba, że któreś z rodziców ma przerwę między jedynkami, np. jak mój mąż. ;D

hej hej dawno mnie tu nie bylo, Elusia 79, Anulka59 my tez dalej bezzebni i nawet nie widze specjalnych sygnalow tak wiec nie jestescie same:) goraco pozdrawiam
A wszystkim zebalkom wielkie gratulacje ::)

Po kilku trudnych dniach i nie przespanych nocach MAMY DOLNĄ PRAWĄ JEDYNKĘ.Dołączamy więc do grona uzębionych a dzieciaczkom bezzębnym życzymy szybkiego i bezbolesnego dołączenia do tego grona.

reklama
Mamy górna 2 ;D ;D poszło w miarę bezboleśnie. A teraz już widzę górną 1 i 2 oraz dolną 2, to już kwestia dni. MAm nadzieję że pójdą gładko ;)

Do góry