reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

reklama
Moje dziecko mnie wczoraj po raz pierwszy ugryzła w (.)...ale jak?! Łzy w oczach mi stanęły. Krzyknęłam na nią a ona uśmiech od ucha do ucha :(

Własnie po takim zdarzeniu moja mama odstawiła brata od piersi. Młody robił jej na złość, wiec powiedziała, że terroryzować się nie pozwoli :sorry2:

nam sie przebijaja dolne jedynki i mały się bardzo męczy!!!I mam pytanie co do tej maści dentinox smaruje kilka razy dziennie i już od ponad 3 dni czy to już nie za długo co??mały w nocy budzi się z płaczem a przeciwbólowe czopki to jak mu dam odrazu kupe zrobi:( a wypić nie chce i już mi ręce opadają jak mam mu pomóc:( teraz też wyje aż:(

reklama
Do góry