reklama
My ciągle 0 Ale coś Hania marudna ostatnio. Może w końcu będą...
moja marudna od 3 miesiecy i ani widu ani słychu,choc wszyscy łącznie z lekarzem twierdza ze zabki juz widac
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Moj Alex odkad przebil mu sie gorny zabek ciagle zgrzyta zebami. CZy u Was tez tak dzieci robia??
kaskax25
mama wspaniałej trójki
Gratki!!!Dziewczyny mamy prawie zębolka :-) Na razie tylko kreskę na dole widać ale już mogę liczyć chyba że jest ?
U nas tez za niedlugo bedzie zab...mala mieli jezykiem,jakby jej cos w buzi przeszkadzalo,a jak jej zajze do buzki to mam wrazenie,ze ida dwa na raz
To w ogole mozliwe?
Jest bardzo niespokojna,marudna...i ma napady placzu przez sen...spi i nagle zaczyna mocno plakac nie wiadomo czemu...
To w ogole mozliwe?
Jest bardzo niespokojna,marudna...i ma napady placzu przez sen...spi i nagle zaczyna mocno plakac nie wiadomo czemu...
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Mozliwe, mozliwe ze ida dwa na raz!!! U nas jednego dnia trzy zeby sie przebily :-)U nas tez za niedlugo bedzie zab...mala mieli jezykiem,jakby jej cos w buzi przeszkadzalo,a jak jej zajze do buzki to mam wrazenie,ze ida dwa na raz
To w ogole mozliwe?
reklama
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
U nas obok pierwszego wyłania się drugi. Pasta i szczoteczka kupione!
Podziel się: