reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Gratulacje dla Tomeczka!!!
No to teraz kto następny co??
No to teraz kto następny co??
izabela...
no to my niestety też powolutku odpadamy z konkursu
Mai wychodzą dwie dolne jedynki :-) jeszcze się nie przebiły, ale są bardzo widoczne :-)
Mai wychodzą dwie dolne jedynki :-) jeszcze się nie przebiły, ale są bardzo widoczne :-)
Ostatnia edycja:
deli, Piwonia, Izabela, kaska, Malinka :-) dziękujemy za gratki :-)
Izabela, czyli co? Majeczce też juz można składać gratulejszyns? ;-)
Kasia, Karincia- widze, że się pojedynek ostry zapowiada hihihi
nie ma się co dziwić, Piwonia to Twoja sprawka hihi każdy ma chrapkę na Twoja nagrode ;-)
Izabela, czyli co? Majeczce też juz można składać gratulejszyns? ;-)
Kasia, Karincia- widze, że się pojedynek ostry zapowiada hihihi
nie ma się co dziwić, Piwonia to Twoja sprawka hihi każdy ma chrapkę na Twoja nagrode ;-)
izabela...
jutro postukam łyżeczką i zobaczymy czy odpadamy już na 100% :-)
_karincia_
No wiecie co...
A może ja powinnam się martwić że u nas ani widu ani słychu ząbka?? :-(
Jedyne co, to może bardziej łapki sobie do buzi wkłada ale nic zabielonego na dziąsełkach nie widzę
Kurcze Kasia zobaczymy jak dalej będzie :-)
A może ja powinnam się martwić że u nas ani widu ani słychu ząbka?? :-(
Jedyne co, to może bardziej łapki sobie do buzi wkłada ale nic zabielonego na dziąsełkach nie widzę
Kurcze Kasia zobaczymy jak dalej będzie :-)
izabela...
no i mamy już ząbka :-) słychać go jak stukam łyżeczką ;-) wyszła lewa dolna jedynka a druga też powinna się pojawić niedługo
czyli odpadamy z konkursu :-(
czyli odpadamy z konkursu :-(
reklama
megaczka
gratulacje dla Majeczki a wam dziewczyny powodzenia w drodze na podium ;-)
karincia nie martw sie, jeszcze sie nie zdarzyło żeby dziecku ząbki nie wyrosły. Moi rodzice poszli kiedys zmartwieni z moją siostrą do pediatry a ta sie smiała i mówiła że przeciez obcęgami dziecku nie wyciągnie trzeba cierpliwie czekać
karincia nie martw sie, jeszcze sie nie zdarzyło żeby dziecku ząbki nie wyrosły. Moi rodzice poszli kiedys zmartwieni z moją siostrą do pediatry a ta sie smiała i mówiła że przeciez obcęgami dziecku nie wyciągnie trzeba cierpliwie czekać
Podziel się: