reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ząbki

reklama
no to my niestety też powolutku odpadamy z konkursu :tak:
Mai wychodzą dwie dolne jedynki :-) jeszcze się nie przebiły, ale są bardzo widoczne :tak::-)

Ostatnia edycja:
Wiec czyzby pierwsze miejsce bylo juz przesadzone?:sorry:karincia co ty na to?moze jednak małemu cos czuc?:sorry:

deli, Piwonia, Izabela, kaska, Malinka :-) dziękujemy za gratki :-)

Izabela, czyli co? Majeczce też juz można składać gratulejszyns? ;-)

Kasia, Karincia- widze, że się pojedynek ostry zapowiada hihihi :-p:-D
nie ma się co dziwić, Piwonia to Twoja sprawka hihi każdy ma chrapkę na Twoja nagrode :-D;-):tak:

powoli ma byc wystukany zabek dla ostatniego i napewno czas dla mnie bo wiadomo z dnia na dzień nic nie bedzie:)
i nadal czekam kto to bedzie,zeby uzgodnic szczegóły

No wiecie co... :shocked2:
A może ja powinnam się martwić że u nas ani widu ani słychu ząbka?? :-(
Jedyne co, to może bardziej łapki sobie do buzi wkłada ale nic zabielonego na dziąsełkach nie widzę :baffled:
Kurcze Kasia zobaczymy jak dalej będzie :-):tak:

no i mamy już ząbka :tak::-) słychać go jak stukam łyżeczką ;-) wyszła lewa dolna jedynka a druga też powinna się pojawić niedługo
czyli odpadamy z konkursu :-(

reklama
gratulacje dla Majeczki a wam dziewczyny powodzenia w drodze na podium ;-)

karincia nie martw sie, jeszcze sie nie zdarzyło żeby dziecku ząbki nie wyrosły. Moi rodzice poszli kiedys zmartwieni z moją siostrą do pediatry a ta sie smiała i mówiła że przeciez obcęgami dziecku nie wyciągnie :-D trzeba cierpliwie czekać

Do góry