reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ząbki

gratki dla Kacperka!

moja Zosia nie zgrzyta...bo narazie jej dopiero się przebił górny ząbek :-D
Czyli pierwszy ząbek wyszedł jej na górze?? :tak:
Bo ja jakoś tak sobie ubzdurałam że najpierw idzie dół i tam szukam codziennie namiętnie na dole ząbka :-D
A to wychodzi na to że nie ma reguły czy pierwszy dół czy góra?? :tak:

reklama
Karincia nie ma reguly!!! U na wyszla jedynka dolna, pozniej jedynka i dwojka gorna a dopiero pozniej druga jedynka dolna. Zdaza sie nieraz ze najpierw wyjdzie dwojka.

Czyli pierwszy ząbek wyszedł jej na górze?? :tak:
Bo ja jakoś tak sobie ubzdurałam że najpierw idzie dół i tam szukam codziennie namiętnie na dole ząbka :-D
A to wychodzi na to że nie ma reguły czy pierwszy dół czy góra?? :tak:

nie, u nas najpierw wyszły dolne jedynki, później 1 dolna dwójka wiec szukałam drugiej dwójki a tu psikus i przebiła się nam górna jedynka- jeszcze jej nie widać ale czuć pod palcem, wiec dlatego młoda nie może zgrzytać zębami:-D

Ja jak na razie mam książkowe dziecko jeśli chodzi o ząbki. Najpierw dolne jedynki, potem górne jedynki. Teraz czekamy na ciąg dlaszy :-)

u nas tezksiazkowo a po gornych jedynkach dwojki prawie ze jednoczesnie wyszly, ciekawe co nastepne bedzie- slini sie jak buldog

Miranda ja tez myślałam że u nas nic się nie dzieje ale teraz wyraźnie widać ząb w dziąśle u góry i jaki duży będzie. Ach i mała pcha cały czas palce do buzi i je memla. Poza tym nie jęczy i w żaden inny sposób nie widać po niej że coś tam się dzieje

i mała w końcu zrobiła mi dzisiaj prezencik na imieniny i mamy pierwszego zębolka,wymęczonego,wystekanego,wypłakanego itp.
oby nastepne były bez tego

Ostatnia edycja:
reklama
Piwonia gratulacje dla Ali.
Efe u nas wyszły bez jakiś przeboji więc teraz jakby nawet coś się zaczęł dziac to pewnie też nie zauważę, dopiero pewnie jak sie pojawi jakiś.

Do góry