reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Gratki dla ząbkolów
Piwonia mam nadzieje że w końcu wylezie ten uparty ząb bo już tak długo czekacie i męczy Alę!!!
Piwonia mam nadzieje że w końcu wylezie ten uparty ząb bo już tak długo czekacie i męczy Alę!!!
Gratki dla małych gryzoni :-)
Piwonia :-) u nas było tak samo i położna poradziła mi żebym dała Moni do zabawy metalową łyżeczkę - łagodzi ból i pomaga się ząbkowi przebić przez dziąsła :-)
jeszcze tego samego dnia ząb wyszedł :-);-)
u nas nadal nieprzebity,ale widoczny bardzo jest
Piwonia :-) u nas było tak samo i położna poradziła mi żebym dała Moni do zabawy metalową łyżeczkę - łagodzi ból i pomaga się ząbkowi przebić przez dziąsła :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
U nas wychodzi górna lewa jedynka. Może też spróbuje z łyżeczką?
dzieki,ale tez próbowalismy niestety nic nie pomogło,a gryzie wszystko co dopadnie w łapki
agusia0611
Fanka BB :)
U Maciusia 8 zębów było już pod koniec kwietnia!!!!
U Maciusia 8 zębów było już pod koniec kwietnia!!!!
gratuluję,leci jak burza z ząbkami
andariel
mama super dwójki :]
agusia0611 - wow, ale tempo!
my mamy drugiego wybił się niepostrzeżenie, pewnie pare dni temu, bo już go nie tylko wyczuwam, ale i widzę;
my mamy drugiego wybił się niepostrzeżenie, pewnie pare dni temu, bo już go nie tylko wyczuwam, ale i widzę;
reklama
Dalam wczoraj malej lyzeczke,bo jej zab tez wychodzi a wyjsc nie moze...
To tak dlugo zawsze trwa
Caly czas jest taki maly kikucik...
Podziel się: