reklama
Doxa
Fanka BB :)
No i chyba prawa dolna piątka też już się wyrżnęła ... wczoraj chciałam sprawdzić swoim palcem - baaaardzo bolesne doświadczenie!!
Nie miałam pojęcia, że te ząbki są takie ostre! A jaki ścisk!! Aż miałam spuchnięty palec, a ślad po górnej czwóreczce jest jeszcze dzisiaj widoczny na mym palcu!
Nie miałam pojęcia, że te ząbki są takie ostre! A jaki ścisk!! Aż miałam spuchnięty palec, a ślad po górnej czwóreczce jest jeszcze dzisiaj widoczny na mym palcu!
Teddy
Październikowa mać
to ja Ci ciotka zazdroszcze, zes dopiero teraz poznala moc zebow synowych... ;-)
ja jestem notoryznie podziabana i to nie tylko w palce (rak i nog), ale i w dupe, w uda, w cycki, w poliki, wszedzie gdzie tylko ten maly paskud jest w stanie dotrzec z paszcza... a najgorsze, ze on tak uczucia okazuje, wiec nie mam sumienia z tym walczyc na razie... :-)
ja jestem notoryznie podziabana i to nie tylko w palce (rak i nog), ale i w dupe, w uda, w cycki, w poliki, wszedzie gdzie tylko ten maly paskud jest w stanie dotrzec z paszcza... a najgorsze, ze on tak uczucia okazuje, wiec nie mam sumienia z tym walczyc na razie... :-)
Jolik
Nieźle zakręcona mama
A ja już sama nie wiem ile Tymianek ma zębów. Mały łobuz nie pokaże paszczęki i już. Z tego co jednak udało mi się podczas zabawy zauważyć, to trzy dni temu pojawiła się lewa dolna trójka, a dzisiaj prawa górna trójka .... a może coś jeszcze
reklama
Podziel się: