reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ząbki!!!

no niewazne, co ma byc, to bedzie... ale ja po prostu jestem kompletnie nieprzygotowana na jakiekolwiek trudnosci, bo dotad nie mialam z Krystianem zadnego problemu...

ominely nas kolki, ulewanie, alergie, humory... no, moze te ostatnie czasami sie zdarzaja... ale ogolnie sytuacja mnie troche przerasta...
sorki, juz nie marudze...

reklama
Kasiu gratulacje dla córci!

A u Olika widać na dole białą kreseczkę (prawa jedynka), ale jeszcze dziąsła nie są rozpulchnione, więc pewnie trochę to potrwa ;)

Kasiu Gratulacje dla Julki

u nas póki co marudzenie i ładowanie rąk (i wszystkiego co sie w nich akurat znajduje) do buzi

Drogie ciocie!! Julcia bardzo dziękuje za gratulacje!!

Efuniu mam nadzieję,że u naszych wszystkich pażdziernikowych dzieciaczków następne zęby pójdą bezboleśnie.Czego wszystkim forumowym mamom z całego serca życzę!!!!

Teddy pisze:
no niewazne, co ma byc, to bedzie... ale ja po prostu jestem kompletnie nieprzygotowana na jakiekolwiek trudnosci, bo dotad nie mialam z Krystianem zadnego problemu...

ominely nas kolki, ulewanie, alergie, humory... no, moze te ostatnie czasami sie zdarzaja... ale ogolnie sytuacja mnie troche przerasta...
sorki, juz nie marudze...

Marudź, marudź.... ja się pod tym podpiszę. I dodam jeszcze, że ominęło nas marudzenie i płakanie, i sto tysięcy rzeczy, więc aż się boję co to będzie to ząbkowanie... ::) Ja to pewnie będę beczeć od rana do nocy i z dzieckiem i Wam na forum, że nie wiem co robić ::)

reklama
Do góry