reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki!!!

Kasiu , a na pewno dobrze pobraliście próbkę moczu - nie wiem czy czytałaś jakie my ostanio mieliśmy problemy - w badaniu moczu wyszła duża ilośc leukocytów i bakteria e.coli - lekarka w przychodni od razu przepisała antybiotk - ale ja skonultowałam się z nefrologiem, który kazał powtórzyć najpierw badanie moczu - no i wyszło, że wszystko jest Ok. Moczu nie można pobierać do woreczków tylko do pojemników. Woreczki bardzo fałszują wyniki....

reklama
Jakie moga byc objawy zakażenia układu moczowego?? Wiem, ze pisalyscie, ze nie musi byc objawow ale strach pomyslec, ze nasze malenstwa to moga miec a my o tym nie wiemy. M jeszcze nigdy nie mielismy badania moczu.

hm, rozumiem, ze oczywiście trzeba umiejętnie mocz pobrac i leukocyty mogą byc przy nieodpowiednim pobraniu. ale erytrocyty mogą być wyługowane a świżych w takiej ilości być nie może.
Wydaje mi się, że wszystko zrobiłam ok.
Dziś po drugiej dawce antybiotyku mamy tylko stan podgorączkowy, wczoraj po południu miała 38, 7.
Teraz też mam odpowiedż dlaczego Nadusia cały tydzień była marudna i niespokojna.Co jakiś czas nagle zaczynała płakać, a przedtem była dzieckiem idealnym.Teraz wiem, ze musiało ją boleć przy siusianiu. Mówiłam ślubnemu cały tydzień, że musi być coś nie tak, bo nie zachowuje się normalnie. Ale on przekonywał mnie,ze ząbki, no i że ona nie może ciągle być taka idealna.
wczoraj pojawiła się też ropna wydzielina, na pieluszce wyglądało to tak jakby ktoś nasmarkał.

reklama
Dzisiaj rano zobaczylam rysy zabkow w dziaselkach i sa troche spuchniete. Moze jeszcze nie wyjda ale juz tam sa. Nie moge sie doczekac.

Do góry