Kasiu , a na pewno dobrze pobraliście próbkę moczu - nie wiem czy czytałaś jakie my ostanio mieliśmy problemy - w badaniu moczu wyszła duża ilośc leukocytów i bakteria e.coli - lekarka w przychodni od razu przepisała antybiotk - ale ja skonultowałam się z nefrologiem, który kazał powtórzyć najpierw badanie moczu - no i wyszło, że wszystko jest Ok. Moczu nie można pobierać do woreczków tylko do pojemników. Woreczki bardzo fałszują wyniki....
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Kasiu, mam nadzieję że szybko malutkiej minie!
hm, rozumiem, ze oczywiście trzeba umiejętnie mocz pobrac i leukocyty mogą byc przy nieodpowiednim pobraniu. ale erytrocyty mogą być wyługowane a świżych w takiej ilości być nie może.
Wydaje mi się, że wszystko zrobiłam ok.
Dziś po drugiej dawce antybiotyku mamy tylko stan podgorączkowy, wczoraj po południu miała 38, 7.
Teraz też mam odpowiedż dlaczego Nadusia cały tydzień była marudna i niespokojna.Co jakiś czas nagle zaczynała płakać, a przedtem była dzieckiem idealnym.Teraz wiem, ze musiało ją boleć przy siusianiu. Mówiłam ślubnemu cały tydzień, że musi być coś nie tak, bo nie zachowuje się normalnie. Ale on przekonywał mnie,ze ząbki, no i że ona nie może ciągle być taka idealna.
wczoraj pojawiła się też ropna wydzielina, na pieluszce wyglądało to tak jakby ktoś nasmarkał.
Wydaje mi się, że wszystko zrobiłam ok.
Dziś po drugiej dawce antybiotyku mamy tylko stan podgorączkowy, wczoraj po południu miała 38, 7.
Teraz też mam odpowiedż dlaczego Nadusia cały tydzień była marudna i niespokojna.Co jakiś czas nagle zaczynała płakać, a przedtem była dzieckiem idealnym.Teraz wiem, ze musiało ją boleć przy siusianiu. Mówiłam ślubnemu cały tydzień, że musi być coś nie tak, bo nie zachowuje się normalnie. Ale on przekonywał mnie,ze ząbki, no i że ona nie może ciągle być taka idealna.
wczoraj pojawiła się też ropna wydzielina, na pieluszce wyglądało to tak jakby ktoś nasmarkał.
malgosia_76
Fanka BB :)
my też dołączamy się do życzeń zdrowia dla Twojej Córeczki, Kasiu
reklama
Podziel się: