reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
U nas wszystkkie zabki wychodzily bez bolu i goraczki. Wystarczylo tylko zelem smarowac. A piatki wychodza bardzo bolesnie i dlugo no i do tego goraczka.
Zazwyczaj goraczka trwa trzy dni i jest do 38 stopni. Od pol roku u nas wychodza dwie dolne piatki i wyjsc nie moga. Troche sie rusza i stoja. I jeszcze sie nie przebily. Gorne narazie nawet nie drgnely.
Isunia ja bym na Twoim miejscu od razu poszla do lekarza. Zapalenie uszow to zwykle nie jest taka prosta sprawa i potrafi sie dlugo ciagnac.
Zazwyczaj goraczka trwa trzy dni i jest do 38 stopni. Od pol roku u nas wychodza dwie dolne piatki i wyjsc nie moga. Troche sie rusza i stoja. I jeszcze sie nie przebily. Gorne narazie nawet nie drgnely.
Isunia ja bym na Twoim miejscu od razu poszla do lekarza. Zapalenie uszow to zwykle nie jest taka prosta sprawa i potrafi sie dlugo ciagnac.
Witam
Niestety piątki bolą niesamowicie, między innymi uszy bolą!
U nas tak było, a do tego nam już ida 6-tki więc kompletna wariacja!!!
Dentysta nie mógł uwierzyć więc zrobił zdjęcie i faktycznie młodej ida już 6-tki. Bola ją uszy, głowa czasami nie chce jeść... w nocy popłakuje. No ale cóz musimy to przetrzymać!
pozdrawiam
Dentysta nie mógł uwierzyć więc zrobił zdjęcie i faktycznie młodej ida już 6-tki. Bola ją uszy, głowa czasami nie chce jeść... w nocy popłakuje. No ale cóz musimy to przetrzymać!
pozdrawiam
Potwierdzam - niestety piatki ida dlugo i bolesnie, u naszej Malej szly okolo 2 miesiecy, wszystkie na raz, ale ostatnie dwie 5-tki na dole przebily sie w ciagu dwoch tygodni i odbywalo sie to lacznie z goraczka i placzem w nocy
calymi dniami chodzila z paluszkami w buzi, wiec dawalam zimne gryzaki i dentinox - chwilowa ulga, ale zawsze ulga ;-)
Isiunia - zdrowka dla cory
pozdrawiam zabkujace Maluchy i Ich rodzicow :-)
calymi dniami chodzila z paluszkami w buzi, wiec dawalam zimne gryzaki i dentinox - chwilowa ulga, ale zawsze ulga ;-)
Isiunia - zdrowka dla cory
pozdrawiam zabkujace Maluchy i Ich rodzicow :-)
reklama
Witam
pozdrawiam
Witam:-)
Jak przeczytałam to mnie zatkało. Nie wiem, czy współczuć, czy gratulować wyjątkowej córy
U nas piątek jeszcze nie ma, ale objawy są - niestety. Budzenie w nocy, ślinotok niesamowity - to ostatnio, no i Kama jest marudna na maksa. Wiem, że piątki długo wychodzą więc trzeba uzbroić się w cierpliwość
A tak przy okazji: zaglądam tu czasami ale nie piszę. Myślę jednak, że zacznę i tu się udzielać - przynajmniej od czasu do czasu:-)