u nas wyglada to roche inaczej... mamy juz nawet szosteczki. ale od paru dni mamy zmartwienie. mikolajek nie chce nic jesc, bo po kazdym kesie wypluwa i placze, ze "zabki". nie zauwazylam zadnych plamek,obrzeku itc. co to moze byc?
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U nas tez jest pierwsza "5" narazie tylko jedna wylukalam bo nie da sobie mojedziecko zajrzec,aleniestety byla przy tym goraczka i biegunka przez dwa dni:-(Takze mamy juz 17 zabek lub moze i wiecej.......Wczesniej przy zabkowaniu ani razu dziecko nie mialo goraczki ani nic a przy "5" niestey sie meczyla
W
www.krasnal.pl
Gość
hhmm... to tylko pozazdrościć :-), bo u nas zaczęły się piatki przebijać
narazie tylko po lewej stronie-jakos tak dziwnie
ale zbiegło sie to z pójściem do żłobka - Mała w domu od tygodnia
miała miec zaległe szczepienia-też niz z tego
zmieniałam tez w miedzy czasie pediatrę,bo znów chciała leczyc Oli antybiotykami,a po jej ostatnich przejsciach i pobycie szpitalnym ( w Wejherowie,podczas urlopu)
lekarze troche mnie doedukowali
wiele się dowiedziałam podczas tego 3-dniowego pobytu
Oliwka miała obturacyjne zapalenie oskrzeli,po tygodniu zaczęły sie piatki,potem żłobek-wiec wszystko naraz sie zbiegło ...
narazie tylko po lewej stronie-jakos tak dziwnie
ale zbiegło sie to z pójściem do żłobka - Mała w domu od tygodnia
miała miec zaległe szczepienia-też niz z tego
zmieniałam tez w miedzy czasie pediatrę,bo znów chciała leczyc Oli antybiotykami,a po jej ostatnich przejsciach i pobycie szpitalnym ( w Wejherowie,podczas urlopu)
lekarze troche mnie doedukowali
wiele się dowiedziałam podczas tego 3-dniowego pobytu
Oliwka miała obturacyjne zapalenie oskrzeli,po tygodniu zaczęły sie piatki,potem żłobek-wiec wszystko naraz sie zbiegło ...
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
od kilku dni zaobserwowałam,że moje maleństwo strasznie pcha rączki do buzi i dopiero przyszło olśnienie,że to chyba idą kolejne ząbki, zaglądam i oczywiście idą 5, dwie na dole, góry nie dojrzałam, ale dziąsła jakby nabrzmiałe i takie "wybielone" więc kto wie, czy nie idą odrazu cztery ząbki naraz ale naszczęcie jedynym objawem są paluszki w buzi, na razie brak gorączki i marudzenia, a na pytanie czy coś boli odpowiedź negatywna, więc może przebiją się lekko?
W
www.krasnal.pl
Gość
a ja dojrzałam już trzecią przebijającą sie Piateczkę
Oli strasznie sie ślini,bluzeczki musze jej wymieniac co godzinę,bo zaraz znowu mokre i jest strasznie marudna
Oli strasznie sie ślini,bluzeczki musze jej wymieniac co godzinę,bo zaraz znowu mokre i jest strasznie marudna
reklama