reklama
Minesota
Fan(ka)
To kolejny kroczek w posiadanie pełnego kasownika
Powodzenia dla ząbkowych czarodziejów i czarodziejek
Powodzenia dla ząbkowych czarodziejów i czarodziejek
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
Nooo....u nas juz tez sa zabki....wybily sie naraz dwie dolne jedynki....a Julka chyba wogole tego nie odczula bo nie byla jakos bardziej marudna....oby tak dalej.... pozdrawiam.
Kluska79
Fanka BB :)
;-)Gratuluję pierwszych ząbków i zazdroszcze tym mamciom ,których dzieci przeszły to bezobjawowo, u nas było cierpienie.
Gosia 78
Mamy lutowe'08
U nas też wreszcie wycięły się 2 dolne jedynki, w zasadzie jedna po drugiej. Niestety nie obyło się bez marudzenia, niespokojnego spania i kłopotów podczas ssania piersi. Teraz chyba szykują się dolne 3 bo dziąsła nabrzmiałe, Jasiek niespokojny:-( a wszystkie rzeczy dane do zabawy pogryzione
reklama
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Kropecka- gratuluje
A my wciąż czekamy i czekamy, i juz mnie to wykancza. Sa awantury, krzyki a najgorsze jest to ze moje dziecko naprawde odczuwa bol przez to. Pomaga masowanie dziaselek i smarowanie ich,ale kurcze no mogłyby nam juz wyjsc te zębolki.
A my wciąż czekamy i czekamy, i juz mnie to wykancza. Sa awantury, krzyki a najgorsze jest to ze moje dziecko naprawde odczuwa bol przez to. Pomaga masowanie dziaselek i smarowanie ich,ale kurcze no mogłyby nam juz wyjsc te zębolki.
Podziel się: