reklama
nineczka
Fanka BB :)
GRATULACJE!!!
U nas nie ma śladu ząbków, choć zachowanie małej jak najbardziej wskazuje na ząbkowanie OD dwóch dni budzi się w nocy kilka razy (nie na jedzenie - pomarudzi i zasypia), wstaje o nieludzkich porach (dziś 4.30 ), traci apetyt... Ale dząsła twarde.
dorotak
wow gratulujemy Sarence pierwszego ziomba !!!!
u nas chyba coś idzie!!! lewa dolna jedynka. Wydaje mi się że coś ostrego wystaje i jak świecę latarką to tak jakby coś się przebijało, tylko Kamyk się rusza to nie mogę dokładnie obejrzeć. To by tłumaczyło to jego ostatnie marudzenie.
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH "UZĘBIONYCH" BEJBOLÓW :-)
U nas zębolków nie widać .Choć tak naprawdę to nie wiem, czy widać, czy nie, bo Oliwka nie jest zbyt chętna do pokazywania swoich dziąseł .Ale jeśli o mnie chodzi to wolę Oliwkę bez zębów, bo jeśli gryząc mnie samymi dziąsłami (taka z niej sadystka ) sprawia mi ból, to co to będzie jak wyklują się jej zębiska???
U nas zębolków nie widać .Choć tak naprawdę to nie wiem, czy widać, czy nie, bo Oliwka nie jest zbyt chętna do pokazywania swoich dziąseł .Ale jeśli o mnie chodzi to wolę Oliwkę bez zębów, bo jeśli gryząc mnie samymi dziąsłami (taka z niej sadystka ) sprawia mi ból, to co to będzie jak wyklują się jej zębiska???
meggi9.11
Kamykowi gratulacje!!!Sarze tez wyszły dwa naraz- rano ujrzałm jednego a wieczorem poczułam 2giego...nam sie chyba wybija cos na górze- narazie biała kreseczka- Sara straaassznie cierpi chyba- bo tu na raz tyyyle zebów idzie- płacze niesamowicie....wspomagam sie Dentinoxem ale nie za bardzo działa- moz echwilowo- pradzcie co jeszcz emozna procz zimnych gryzaków???
i 2 gie pyt- do uzebionych malców- jak mamusie dbacie o zabki- widziałm taki szczoteczki na palec- uzywacie?ja si eprzymierzam do jakiegos zakupu- ale nie wiem co mam kupic- Bara na zdj widac zuze ze szczoteczka- jaka masz?i jak szczotkujecie?jak czesto na sucho czy z sama woda czy z czyms?a moze Pola twój maz cos doradzi??
i 2 gie pyt- do uzebionych malców- jak mamusie dbacie o zabki- widziałm taki szczoteczki na palec- uzywacie?ja si eprzymierzam do jakiegos zakupu- ale nie wiem co mam kupic- Bara na zdj widac zuze ze szczoteczka- jaka masz?i jak szczotkujecie?jak czesto na sucho czy z sama woda czy z czyms?a moze Pola twój maz cos doradzi??
Meggi ja używałam Bobodent ale to ma chyba takie same skladniki jak Dentinox no i zimne gryzaczki...raz czy dwa podałam jej paracetamol w malutkiej dawce na noc jak bardzo bardzo marudziła i pomagało...
A szczoteczki kupiłam z Canpola zestaw 3 szczoteczek ok 10 zł,jest tam szczoteczka na dziąsełka,do pierwszych ząbków i dla starszych dzieci a szoruje Pauli zębole przeważnie po kaszce,deserku czy obiadku czystą wodą niegazowaną.
A szczoteczki kupiłam z Canpola zestaw 3 szczoteczek ok 10 zł,jest tam szczoteczka na dziąsełka,do pierwszych ząbków i dla starszych dzieci a szoruje Pauli zębole przeważnie po kaszce,deserku czy obiadku czystą wodą niegazowaną.
reklama
Podziel się: