reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

Anii spokojnie bo to wcale nie jest tak zle.Od mojego znajomego corka gdy miala rok nie miala ani jednego zabka. A po roczku zebiska sie sypnely:tak:

reklama
hahaha...wiem, to nie były słowa rozgoryczonej matki:-D...już się przyzwyczaiłam, że Lilka jakoś tak ma dziwne tempo rozwoju:tak:;-). ale jest taka mądrala że hej!!!

no to mamy prezent na Święta...kolejny ząbek do kolekcji. Liluszka z siedmioma ząbkami ma już bliżej do "roczku" jak dalej:-D:-D:-D:-D

Babki, u nas w 6 m-cu wyskoczyły 2 dolne jedynki, kolejne 5 miesięcy nic, a potem posypało się..od 3 tygodni wychodzą Majce górne dwójki (już są) lewa czwórka (przebiła się) i teraz 2 pozostałe czwórki, według mojego męża ciut przedwcześnie te czwórki (a według mnie przedwcześnie, bo 3 na raz.....). Ale dobroci dziewczę do leczenia jest. Mówię, że posmaruję żelem, żeby zęby nie swędziały i od razu otwiera buzię i daje sobie położyć żel.

reklama
Do góry