reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
gratki dla posiadaczy nowych zeboli:-):tak:a sebus ma juz 12 zeboli i tak jakos sie sklada ze ida zawsze 4 naraz i przez to ostatnio mial goraczke a ja malo zawalu nie dostalam bo myslalam ze to juz jakies chorobsko:baffled:wszyscy mowia ze jestem przewrazliwiona ale jak tu nie byc jak miesiac po miesiacu trafialam z malym do szpitala:dry:

Ja tez mam juz dość.Julka ostatnio tez napadly zeby.Masakra. Marudzi, wszystko pcha do buzi.A wczorajszy dzien to juz totalnie dala mi popalic.Niech juz jej te zeby wyjda:-(

Gratki dla Zębaczy:tak:
Jak najmniej bólu przy wykluwaniu kolejnych :tak:
U nas chyba też czwórki lezą, bo Oliwka z dzikim wrzaskiem trze ręką dziąsła, rzuca się (dosłownie!!!) na wszystko co da się gryźć :baffled:.Ale poza tym większych rewelacji nie ma.
A na biomedycznych podstawach rozwoju i wychowania dowiedziałam się, że jeśli roczne dziecko ma 8 zębów to znaczy że pod tym względem jest dokładnie na etapie rozwoju rocznego dziecka ;-)

U nas trójeczka idzie:baffled: Madzia się dzisiaj puknęła w dziąsła kubeczkiem i tak jej krewka leciała:szok: Nie da niestety zajrzec, więc nie wiem czy wylazło czy nie:confused:

Całuski dla Magduni.
Inna no to Karollo też jest na etapie rocznego dziecka;-);-)
Wczoraj w nocy obudził się z dzikim wrzaskiem i dopiero syropek pomógł.Ślinotok ma okropny.Ile sliny może naprodukować taki mały człowiek.:confused:

reklama
Aniu, Ty szalona kobieto.To jest wielkie uogólnienie.Wiadomo, że każde dziecko jest inne, a uczeni mają te swoje statystyki i z nich korzystają :tak:

Do góry