reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Witam Was
no i po wielkim wyczekiwaniu mojemu synkowi wystrzelił pierwszy ząbek a przy okazji mam nieprzespane nocki mały często sie budzi z płączem a i w dzień jest marudny i cały czas chce abym go brałą na rączki tuliła itp

gratulacje!!!
u nas to samo :tak:, a Oleńce też w końcu wyszedł pierwszy ząbek przedwczoraj (czyli 11go)

No Oleńce wielkie gratki!!
U nas w nocy płacze w dzień marudzenie coś mi się wydaje że idzie następny. Trudno stwierdzic bo mała nie chce otworzyc buziaka:no:

Gratulacje dla OLI:-D:-D:-):-)
U nas 10 zobaczylam, a wczoraj poczolam dolna dwojeczke, praea.Wiec juz posiada Lolek 7 zeboli:tak::tak:Jak nie szly to nie a teraz jeden za drugim:-D

reklama
Do góry