reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

Gratujacje dla zebaczy!!

Jak ja sie ciesze ze Kuba nie maltretuje moich cycow....uffff
U nas rosna dalej dolne jedynki... mysle ze juz sa parwie cale ;-)

reklama
gratuluje nowych zabkow:-)
dorotko spoko bedzie dobrze ja to tak napisalam bo maly stanal w miejscu z zebolami nic nowego nie rosnie;-)a tak ola przynajmniej zebolami ci piersi nie pogryzie;-):-)

Gratulacje zabkow.
Moj Lolek mnie nie gryzie na szczescie.Jak czuje, ze brodawka za plytko to mu poprawiam albo zabieram, zeby sie nie zapomnial.Ugryzl mnie raz, jak mu dwojki szly i go bardzo zaswedzialy dziasla jak jadl.Ale wylam...

no nic przyjemnego jak dzidzia w cyca ugryzie:crazy:ja pamietam jak mnie kiedys paula uzarla tego bolu chyba do konca zycia nie zapomne:dry:

myślę że jakbym karmiła piersią to na pewno Lilka by mnie dziabała...teraz gryzie mnie we wszystko jak tylko ma okazję...ostatnio ugryzła mnie w górną wargę:szok:, myślałam że mi odgryzła górne usto:-D

Bardzo ciężko przeżywamy jedyneczki:-( Jeszcze tak żle nie było ale i wygląda nieładnie. Jedynki już przebite a na nich ma dziąsełka i ciągle to przygryza. Uch. Jedzenie nie spanie nie i ogólnie na NIE.

reklama
U nas 31 sierpnia wylazł 6 ząbek:-)Więc aktualnie widać dwiw milimetrowe górne dwójeczki, ktore szybko rosną:tak:
Sikoreczka, Dorotak przyłączamy się do życzeń.

Do góry