reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Gratuluje Oliwce ząbka!!!:-)
No to Konradek jeszcze nie ma ani jednego ząbka, a mama taka niecierpliwa ze codzien sprawdza;-) Ostatnio mu sie chyba troche mleko odbiło wieczorem, i otworzył buzke i zobaczyłam maciupenka białą plamke na dolnym dziąsle. Wykrzyknełam "ma zęba" i poleciałam do kuchni, żuciłam go na blat pod jarzeniówke:rofl2:i zaczełam rozsmieszac zeby otworzył paszcze.......a tam juz nic nie było, eh.:happy2:

Gratulacje dla wszystkich uzębionych dzieciaczków:tak:
My też musimy pochwalić się drugim zębem. Mateuszkowi wyrosła druga dolna jedynka.

no to Lilka chyba chce dogonić Oliwkę.../ze spadaniem z łóżka i zębolami/ prawa dolna jedyneczka na wyciągnięciu ręki. ostrzyk jest jak diabli, brzdęka ząbek o łyżeczkę ale go nie widać:tak::-D.

Po pierwsze gratulacje dla Lilci i Mateuszka!!!
A ja jeszcze wczoraj pisałam ze u mnie nic zebolkow nie widac, mja juz sie nawet pogodziłam ze tak jak siostra bedzie miał zeby w 10 miesiącu:sorry2: a dzis rano patrze i widze dwie białe kreski:szok: macam, i za bardzo nic nie wyczułam, ale wziełam łyzeczke i stukam (ku nie zadowoleniu Konrada) i ku ogromnemu mojemu zaskoczeniu uslyszałam "stuk,stuk"
A teraz popołudniu juz po dokładnym obadaniu wiem, ze wyszły mu w nocy dwie dolne jedynki na raz:-p Zaszalał:-D

he, he...super. gratulacje. wiecie co? a ja to nie wiedziałam że zębole tak szybko się pokazują...rano, jak pisałam posta wyżej...to nie było nic widać tylko słychać a już teraz...widać pięknego zębola...cała góra dolnej jedyneczki wyszła pięknie...Lilka zachowywała i zachowuje się koszmarnie:wściekła/y::angry: no ale cóż. jutro jeszcze mamy szczepienie a po nim przez dwa dni zazwyczj też mam pojechane. więc pojutrze wieczorem penie będę wyglądać tak:sick:...dzisiejszego dni mam dość...

gratki dla konrada i lilci :-)ekspresowe wychodzenie zeboli:tak:
aniii to chyba te cholerne upaly bo moj seba od dwoch dni jest nie do wytrzymania az sil mi brak:crazy:

reklama
hihi ale się nam zębole rozszalały:-D piękne gratulacje dla małych zębatków:tak:

U nas w ciąż opuchnięte dziąsła i dolne i górne ale nic nie widać:eek:a Paula to koszmar jak się zachowuje...nic jej nie pasuje od rana do wieczora marudzenie...a spróbować ją położyć na plecy to aż się zapomni...karrrrrramba:sick:

Do góry