reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki,ah te ząbki...

reklama
Dziękujemy :-)
Zachęcona tymi gratulacjami Hania stwierdziła chyba, że nie będzie się rozdrabniać i ... druga dolna jedyneczka już kłuje :-):-D:-D
A mamusia? Mamusia niszczy gryzaki :dry: Tak się "bawiłam" obracając go w ręce i składając, ze pękł i chlusnął mi wodą prosto w oczy :baffled: Jedno co wam powiem - oby żadne z dzieci się tej wody nie napiło :no: Ochyda aż piecze a gryzak nie chiński niby...

Nineczka no jak to gryzak pękł??:-D:-D:-Dja też zawsze się bawie gryzakami zginam je na wszystkie strony ale jeszcze coś takiego mi się nie zdarzyło:-D

To był taki w kształcie ósemki, składałam go na pół i nagle bum...
Już wiecej nie wsadzę łap w zabawki małej :zawstydzona/y: Chociaż może to i dobrze, może jakiś ferelny był :confused:

ha, ha, ha. a myślałam że tylko ja się bawię gryzakami Lilki. ja to znowu tak wymiętosiłam Lili gryzaka że zrobił się miękki a jak poszłam do mojej koleżanki która ma taki sam i wzięłam w ręke...to dopiero gryzak. twardy jak skała!!!chyba mam jakąś nerwicę natręctw:-D:szok:

U nas Kuba bidulek dorobil sie czwartego zabka. Ogólnie jest wszystko ok, tylko ma kłopoty ze spaniem w dzien. Dzis dwa razy 25 minut

reklama
Gratulujemy wszystkim nowych zębów:-) I Zuzia dorobiła się nowych, i to dwóch na raz prawa górna dwójka i jedynka, i lewą jedynkę już też czuć pod palcem, wiec Zuza jest posiadaczka 6 zębów:-)i czekamy teraz na dolne dwójki:tak:

Do góry