reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
dałam dziecku starą klawiaturę i nareszcie odczepił się od mojej, bo niedługo już nic by sie nie dalo na niej napisac
dynia
papla maniakalna
A co to takiego?ewako pisze:Bartoszowi podoba sie jak mama ćwiczy "magiczna szóstke", ubaw ma po pachy ;D ;D ;D. A juz nie cwicze przy mezu, bo sie ze mnei smieje to teraz synek ;D ;D ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
spiewmay i podskakujemy na kolankach, tanczymy oczywiscie, wywijamy na wszystkie strony. Lubimy akuku. I ostatnio, przez minutke jezdzialismy w chodaku, oczywiscie z tatusiem, bo on ma takie glupkowate pomysly. Marcel siedzial z otwarta paszcza i tylko oczami wywracal
Aska K
Mama Marcelka:)
Ja wiem, dostalismy go od kuzynki, ale sadze ze sie nie przyda. Dlatego napsialam, ze maly jezdzil w nim tylko minutke. Bo dluzej nie pozwalam.
blond
mama dwoch urwiskow
dziewczyny co prawda prawie kazdy pediatra zle sie na temat chodzikow wypowiada , ale jesli dziecko jest w nim tylko pare minut to nic sie mu nie stanie mi tez przy mauricesie pediatra odradzala , ale i tak od czasu do czasu tam go wsadzalam co prawda na krotko ale wsadzalam , a ile on mial uciechy i zyje i mu nic nie jest
karola 7 ty wogole nie wsadzalas matiego do chodzika ?
karola 7 ty wogole nie wsadzalas matiego do chodzika ?
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Wypróbowałam wczoraj "samolocik". Maria szalenie zdziwiona całą sytuacją - najwyraźniej ma po mnie lęk wysokości i nie zostanie pilotem. Chyba że do telewizora ;D. Ale będziem trenować. Przy okazji odkryłam, jak szalenie zastały mnie się mięśnie udowe :.
Przechodzimy oczywiście: ważyła sroczką kaszkę, a kuku zza pieluszki i ulubioną zabawę, jakąś przedpotopową, zauważoną u mojej mamy pt. "mój kotek". Rechotu co niemiara :laugh:.
Przechodzimy oczywiście: ważyła sroczką kaszkę, a kuku zza pieluszki i ulubioną zabawę, jakąś przedpotopową, zauważoną u mojej mamy pt. "mój kotek". Rechotu co niemiara :laugh:.