reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWY i STYMULOWANIE rozwoju maluszków

Aletka - SUPER TEMAT z tymi zabawami !!!!!
I muszę przyznać, że natchnęłaś mnie z tymi puzlami. Maja bawi się a ostatnio zaczyna też ślizgać po podłodze. Rozłożyłam jej jakieś koce ale w kółko się rozjeżdżają... Muszę koniecznie kupiś te puzle. Fantastyczny pomysł !!!

male34mb.gif

maja.png

reklama
Mata - super sprawa. Krzyś tak od ok. 4 miesiąca spędzał na niej dużo czasu, a muszę przyznać że trudno usiedzieć mu w jednym miejscu przez dłuższy czas. Teraz mata służy do zabawyz tatą w chowanego - Krzyś to uwielbia.
Teraz właśnie wprowadzamy do zabawy puzlle.

Aletko a wiesz moze gdzie takie puzzle mozna nabyc, oprócz allegro? Bardzo fajne i chetnie bym zakupila. ;D

Naur, ja widziałam te puzle w większości dużych sklepów z zabawkami. Też zamierzam je kupić. Tylko nie wiem jaka jest róznica w cenie między sklepem a allegro..

male34mb.gif

maja.png

A moj maluch dostal mate jak mial miesiac z kawalkiem, i to bylo fajne, bo nie musialam mu nic wieszac- zafascynowany byl samymi palakami - uwielbial sie w nie wpatrywac. Zabawki dodawalam stopniowo. A od kiedy przewrocil sie na brzuszek , to uwielbial ssac wszystkie szeleszczace uszy i tez grajace kwiatki (Tiny Love) ::) ::)
Dzieki dziewczyny za pomysl z puzlami - rewelka - wyprobuje !

witam
puzzle jak najbardziej polecam sa super, ciepło w pupe i w ogóle..
Tylko że później trzeba pilnować bo maluchy biorą części tych puzzli do buźki.Ja poprostu te mniejsze części pochowałam i było oki.
niesety mojej malej juz sie znudzily, schowalam je narazie za miesiac lub dwa wyciągne i będzie miała frajde.
Ja kupowałam w hurtowni po 20zł za 10 sztuk.
pp7pf.jpg

A tak to wyglądało... :)
Pozdrawiam

Moniaa, wow jaki kolorowy dywanik..
Powiedzcie proszę czy jak dziecko raczkuje to puzle się nie rozjeżdzają?
Naur - gdzie chodzicie na basen?
dzięki
male34mb.gif

maja.png

reklama
Nie puzzle się nie rozjeżdzają :) moja mała raczkowała po nich potem chodziła i wszystko ok. One są dość mocno do siebie do pasowe i trzeba dużo siły aby je rozdzielić:)

Do góry