reklama
mamjakty
styczniówka 2009
Anihira - ja też uwielbiam Nosowską i często młodej puszczam :-):-) bardzo lubię/lubimy piosenkę Angeline jak śpiewa w duecie z Chylińską
mam nadzieję, że Ola po mamie odziedziczy gusta muzyczne, a nie po tatusiu - hip hop na szczęście to ja więcej czasu spędzam z dzieckiem
a tak poza tym to jak się budzimy to zapodaję muzykę bobasa i jak kładziemy się też - kołysanki z tej serii ;-)
mam nadzieję, że Ola po mamie odziedziczy gusta muzyczne, a nie po tatusiu - hip hop na szczęście to ja więcej czasu spędzam z dzieckiem
a tak poza tym to jak się budzimy to zapodaję muzykę bobasa i jak kładziemy się też - kołysanki z tej serii ;-)
e-stera
Fan(ka)
U nas własnie hitem są magnesy na lodówkę-kupiłam takie duz eokrgle buz,i co do buzi sie nie zmieszczą................ja gotuje a mamały sieidiz ni suwa po lodówce magnesy, odkleja, przykleja
Zabawa w chowanego, berek i gilgotki uwielbia i tańczyć:-):-):-):-)tylko usłyszy muzykę to zaczyna skakać i spiewać
A i masażyk po kąpieli lubi-mruczy jak kotek z zadowolenia
Zabawa w chowanego, berek i gilgotki uwielbia i tańczyć:-):-):-):-)tylko usłyszy muzykę to zaczyna skakać i spiewać
A i masażyk po kąpieli lubi-mruczy jak kotek z zadowolenia
Różyczka75
z ogrodu...
Ja w ciąży bardzo dużo słuchałam new jazzu i trip hopu i moja dzidzia też to chyba polubiła. Fajne kawałki też do posłuchania z kolekcji Hotel Costes czy Cafe Del Mar..polecam dla maluszków:-) bo sa spokojne a i też nie banalne.
Doris Days-to ulrike m
Mandalay-this life
Telepopmusik-into everything
Morcheeba-Blue chair....)
Doris Days-to ulrike m
Mandalay-this life
Telepopmusik-into everything
Morcheeba-Blue chair....)
Ostatnia edycja:
Anihira - ja też uwielbiam Nosowską i często młodej puszczam :-):-) bardzo lubię/lubimy piosenkę Angeline jak śpiewa w duecie z Chylińską
A słyszałaś duet Nosowska i Sidney Polak na jego nowej płycie Fajowe
Mój syn przed snem bardzo lubi słuchac utworów z Muzyka Bobasa dzieki temu ma spokojny sen. Chyba najlepiej puszczac dzieciom spokojna i nastrojowa muzyke.
klaudia011
Fanka BB :)
u nas muzyka bobasa przez dzien jest puszczana, wieczór kołysanki Magdy Umer i Grzegorza Turnaua.
No i Młody bardzo lubi Feel-a którego słuchałam w aucie jak w ciąży byłam ;-)
No i Młody bardzo lubi Feel-a którego słuchałam w aucie jak w ciąży byłam ;-)
reklama
Podziel się: