a dziecku się nie podoba, czy tylko tobie? Czasem to nie musi mieć aż takiego znaczenia. Pytanie, czy spełnia rolę?Tylko ze ona na zdjęciu wygląda na zieloną, a na żywo jest żółta pewnie nie da się już tego uratować? Tzn gwiazdki wyłowię, ale szkoda mi tej oliwki.
reklama
Dla niego ważne, żeby się toczyło, więc mogłaby być nawet pusta Mnie się nie podoba. Wymyślę coś innego.a dziecku się nie podoba, czy tylko tobie? Czasem to nie musi mieć aż takiego znaczenia. Pytanie, czy spełnia rolę?
Ewwson
Fanka BB :)
Zabawa z wczoraj- dla dzieci wszystko biorących do buzi- wersja z przesypywaniem ryżu preparowanego u mnie córka ze względu na to, że ciągle jej powtarzałam przy zabawie, że czegoś nie może brać do buzi, to tego ryżu też się bała zjeść. Ale zabawa na godzinę! ☺
Załączniki
Ale extra zabawa! Na pewno spróbuję jak już mój nowy odkurzacz do mnie dotrzeZabawa z wczoraj- dla dzieci wszystko biorących do buzi- wersja z przesypywaniem ryżu preparowanego u mnie córka ze względu na to, że ciągle jej powtarzałam przy zabawie, że czegoś nie może brać do buzi, to tego ryżu też się bała zjeść. Ale zabawa na godzinę! ☺
ZielonaMamma
Też czekam na nowy odkurzaczAle extra zabawa! Na pewno spróbuję jak już mój nowy odkurzacz do mnie dotrze
Z aliexpresowych promocji na black friday?Też czekam na nowy odkurzacz
ZielonaMamma
Akurat z allegro ale czekam sobie, bo miał dojść w środę i na razie dostałam tylko maila z przeprosinami.Z aliexpresowych promocji na black friday?
reklama
Czy Wasze roczne, półtoraroczne dzieci bawią się już ciastoliną albo inną, podobną "substancją"? Mój synek prawie 16 mscy ciastoliny się brzydzi. Zachęcam go, pokazuję, że można gnieść, walkowac itd, podaję niebieski jego ulubiony kolor, ale kończy się na tym, że weźmie do rączki i z obrzydzeniem rzuci. Przejdzie mu kiedyś?