reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki, zabaweczki

Stefanka na taki stoliczek to już chyba za duże nasze maluchy :sorry: poza tym ona malutki jest... ;-)

Ja też uważam że stoliczek i krzesełko to całkiem nie głupi pomysł... będzie przy nim jadła posiłki, rysowała, bawiła się...

I chyba u tego sprzedawcy zamówię jej kołyskę dla lali :-) bo pakuje swoje lale do Amelki łóżeczka :rofl2: zobaczymy... ;-)

reklama
jutrzenka jak klikniesz na linka to dodaj zawias na koncu tak jak w adresie. nie wiem dlaczego obcina zawias w adresie...

mój Pablo ma taka mate do malowania i pisania...
jest super.

jest do niej specjalny mazak do ktorego wlewa sie wode i pozniej mozna pisac i gryzmolic po macie..a po okolo 30 minutach wszystko znika i zabawa od nowa.... wode z mazaka mozna wylewac i wlewac..tylko nie wiem czy w polsce jest to do kupienia, paweł dostal to od moejgo brata z niemiec.

reklama
Do góry