reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

reklama
Martedelka ja na urodziny mam za dużo pomysłów, muszę jakos zacząć konkretyzować :p
Maja jest nielalkowa jakoś... czasem weżmie jakąś i chwile z nia pochodzi ale potem rzca w kąt. Z tego powodu tez porzuciłam czasowo marzenie i pieknym drewnainiym wózeczku, bo chyba sama bym sie nim bawiła :-D

forever dwustronna tablica świetny pomysł, choć nasza już leży w kącie ale był szał (dałam 20zł więc mi nie szkoda), lalki dostała od dziadków w zwykłym osiedlowym sklepie
Madzioolka my niedługo wyciagamy nasz drewniany z piwnicy;-)

Mrsmoon - rowerek biegowy od Chrzestnej będę miała w przyszłym tygodniu. :-pPodobno mały i super. Ciemnoróżowy.... :-p
Madzioolka - w rzeczy samej, to chyba faktycznie będzie domek dla owieczek i koników. :happy2: Co do wózeczka to myślałam a takiej wersji 2 w 1 tj. do ciągnięcia Młodej w nim.
Martadelka - ale myślę, że to zabawka na lata - choćby do pisania literek, napewno Emi do niej wróci

my na urodzinki planujemy rowerek biegowy, ten z Decathlonu.
Jeśli chodzi o Duplo to bardzo polecam, Marysia naprawdę uwielbia. Wciąż się nimi bawi, choć racej figurkami niż samymi klockami.
Zestaw lekarski - super! I niedrogi, kupiłam ostatnio za 18zł:) Marysia kocha lekarza, ostatnio stała się lekomanką. W zeszłym tygodniu byłam z nią na pogotowiu bo brzydko kaszlała przez weekend Moje dziecko zawsze choruje w weekend kiedy przychodznie są zamknięte...) i Marysia była zachwycona że jedzie do lekarza. Dopytywała się ciągle, czy na pewno dostanie jakieś lekarstwo. No i dostała dwa pyszne syropki, na szczęscie mogła je zjadać 3 razy dziennie, ona by je piła ciągle. jak już wyzdrowiała i jej powiedziałam, że koniec syropu to stała przez 3 dni pod półką z lekami i udawała że kaszle...
lalkę Marysia ma ale raczej średnio zainterresowana. Chyba woli przewijać i karmić Szymka:) Nawet wożenie w wózku na spacerach ostatnio wchodzi w grę. Lalka to średnia konkurentka dla zywego malucha.

trasia:-D to symulantka dopiero:-D Maja też lekomanka, codziennie w kuchni staje przy szafce i mówi: "tlan wypijesz" i muszę jej tran dać:tak:
wracając do prezentów - od nas kupiliśmy Mai właśnie rowerek+kask na urodziny, szkoda nam było czekać do końca maja, bo to już 1/3 sezonu rowerowego zleci. Więc od nas już tylko tort dostanie;-)

mrsmoon my też rowerek kupimy wczesniej, ale pewnie dopiero po chrzcinach Szymka. Zobaczymy wtedy jak stoimy finansowo, bo nie wiemy ile osób bedzie na chrzcinach. Bratowa niedługo ma rodzić i nie wiadomo czy przybędą. A chrzciny za tydzień.

reklama
Do góry