reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

Miesio też ma duże zużycie, dużo rysuje, dużo łamie:) Dla mnie nr 1 to bambino i sama jako dziecko też je uwielbiałam. Pięknie rysują, są poręczne do Miesia łapki, w kubku ma 3 różne zestawy kredek i dziś wybierał tylko i wyłącznie te bambino:tak:

reklama
aż w Krakowie...:sorry: ja poluję na wszystko, co z kotkami:-D oczywiście nie oznacza to, że króluje Hello Kitty, oj nie:-p co do kredek hmmm no każdy ma jakieś zboczenia:-D

Aestima fajnego "hopla" masz :tak::-D
wiem, ze nie tematycznie ale ja mam hopla na punkcie skarpetek :zawstydzona/y:Mati musi ich mieć dużo i w różnych wzorach i kolorach:sorry:

kati Ty skarpetki a ja czapki:-D na zimę mamy: dwie czerwone ( w tym jedna w zestawie z szalikiem), jedna szara (plus szalik), jedna biała, jedna brązowo-szara i dwie różowe:-p czy o którejś zapomniałam?;-)

w zasadzie... okazuje się, że na punkcie wszystkiego mam hopla, bo skarpetek kupuję masakryczne ilości( jak dla trojaczków) a czapek zimowych mamy z 10:zawstydzona/y: Ale połowa z szafingu i dostarczona przez moją mamę, czy to trochę mnie rozgrzesza??:-p
kasiawilde, książeczki u mnie też nr 1!!! A przyjdzie czas na gry!:tak:

Martadelka czapek to Mati ma 7 (jak Emi) na zimę :zawstydzona/y: w tym 3 z szalikami:zawstydzona/y: no i buty moja kolejna słabość... ale juz troche droższa wiec sie statkuję ;-):zawstydzona/y:
Kasiu książeczki i tak królują :-D

reklama
aha to ja myślałam, że mam dużo czapek...:sorry::-D no i książeczki też u mnie królują:-D choć teraz zaczęłam wyszukiwać coraz więcej puzzli i tego typu podobnych gier;
jak ktoś tu wejdzie i poczyta nasze wypociny, jak to sie przechwalamy, która na punkcie czego ma hopla, to padnie:-D

Do góry