reklama
Aestima
Fanka BB :)
Martadelko, mi tam też się chce... ją zrobię z rodzinnych zdjęć . zalaminowanych :-)
a misie są super jakościowo, grube, służyły Hani , Wojtkowi , teraz miesiowi. Te granny mogą tyle nie pociągnąć. przynajmniej te co ją mam( misie rysie i puzzelki). jutro zobaczę czy są jeszcze myszki, takie małe można w podróż brać, czy do babci...
a misie są super jakościowo, grube, służyły Hani , Wojtkowi , teraz miesiowi. Te granny mogą tyle nie pociągnąć. przynajmniej te co ją mam( misie rysie i puzzelki). jutro zobaczę czy są jeszcze myszki, takie małe można w podróż brać, czy do babci...
Ostatnia edycja:
kasiawilde
Fanka BB :)
mamoM super bryki! gdzie upolowałaś? u nas notorycznie koła odpadają... ale Kubi lubi takie małe metalowe resoraki z pepco za 3zl sztuka! je też oczywiście dobija ojjj marzą mi się takie fajne drewniane cuda!
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
kasiawilde ja wczesniej miałam piekny zestaw prawie 30sztuk ale plastików- popekały ze o odpadajacych czy pogryzionych przez Matiego kołach nie wspomne wiec musiały nas opuscic...
a teraz postanowiłam zainwestowac w drewniane bo beda na lata
kupiłam na allegro i na tablicy.pl
te które zamierzam jeszcze kupic tez z allegro
a teraz postanowiłam zainwestowac w drewniane bo beda na lata
kupiłam na allegro i na tablicy.pl
te które zamierzam jeszcze kupic tez z allegro
andariel
mama super dwójki :]
Aestima - usunąć posła, hihihi
mamoM - świetne te drewniane autka
mamoM - świetne te drewniane autka
ja zakupiłam nobertowi ostatnio, ale już pewnie macie drewniana tablice i do tego dziecko dopasowuje cyferki, nie wiedziałam, ze mu sie tak spodoba, nawet cyfry zaczął powtarzać
a co moge jeszcze polecic to jeszcze dominice kupiłam taka książeczkę do rysowania po niej kredą po lini i jes ścieralna, po porstu bobma
a co moge jeszcze polecic to jeszcze dominice kupiłam taka książeczkę do rysowania po niej kredą po lini i jes ścieralna, po porstu bobma
reklama
Podziel się: