reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ZABAWKI - te mądre, uczące i fajne :-)

reklama
martadelka jestem pewna, że Marysia będzie się pakować do środka i upadnie, no ale cóż;-) swoją funkcję też spełni. Mam taki wózeczek na klocki, Marysia jeździ na nim po mieszkaniu jak na hulajnodze:baffled: ale wózek zdecydowanie mało stabilny, już 3 razy sklejałam kólko.

trasiu tyle, że Emi upadła na buźkę, dłonie miała na rączce... Na szczęście w ostatniej chwili puściła rączkę i palce całe, widziałam całą akcję z kuchni - nie zdążyłam dobiec... Emilka ma małą wywrotkę, siada na nią i też jeździ;-)

A mnie natchęłyście i myślę o wozie tego typu WÓZ DRABINIASTY WÓZEK DLA LAL NA PREZENT drewniany (2741227325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej..
A tak z innej beczki - to myślicie, że ok. początku grudnia będzie wypadało wysłać do Chrzestnych i dziadków maila z propozycjami prezentów choinkowych ? Nie chcemy badziewia :no: Od Chrzestnego Młoda nie dostała nic na urodziny, bo się nie pojawił ani na imprezie ani później :baffled:, a to co dostała pod choinkę to była megatandeta mimo, że Jego Żona a moja Kuzynka jest terapeutą dziecięcym.... :eek:

Pewnie większość nie - bo i po co :baffled: - i znów Młoda jakąś tandetę dostanie :angry: No ale listę prezentów urodzinowych zrobiłam i była ona dobrze przyjęta. :happy:

Ja nie oczekuje prezentow jako cos co sie nalezy. Jak ktos ma ochote cos Miesiowi sprezentowac, to fajnie. Niechciane prezenty oddaje i sprzedaje. mama i chrzestna uzganiaja co kupic, tesciowa tez pyta. Lista prezentow, to dla mnie nietakt, mocno irytuje mnie lusta od cioci z propozycjami prezentow dla jej dzieci ( slowna)- niektorych prezentow nie mam ochoty dawac( bron) , na niektore z tej listy mnie niestac, bo nie zamierzam wydawac na nich wiecej niz na Miesia czy mojego brata... W tym roku nie ma z ich strony listy co przyjmuje z ulga. idea prezentu to dla mnie niespodzianka i dobrowolnosc szerokorozumiana.

reklama
No to ja niestety jestem megapraktyczna - po pierwsze pewnych prezentów bym na liście nie umieściła ( np. broń ), po wtóre wybieram takie w różnej rozpiętości cenowej - od 10 do 100 zł - i większość jest tych tańszych, po trzecie nie chcę aby Młoda dostała coś co już ma albo co jest Jej kompletnie niepotrzebne tudzież brzydkie po prostu i mieć problem z puszczeniem takowego souvenira dalej. Uwielbiam za to niespodzianki nie ze sklepu ale od siebie - Madzioolka to do Ciebie :tak: - z których widać, ze są dla konkretnej osoby przygotowywane jak choćby zupełnie prosty torcik wedlowski z dedykacją a nie coś kupione na kwadrans przed imprezą.
W sumie prezenty nie muszą być jak dla mnie ale jeśli już to nie tandeta i nie aby były.

Do góry