reklama
No to jesji jakas sensowna znajdziesz to daj znaka:-) U nas Tomek i przyjaciele odpada bo moj synalek zaczal bac sie tej bajki i jak leci w tv to zaczyna plakac:-sorry:My kupimy na pewno kolejkę, bo mały szalej e za pociągami............ myslelismy jeszcze o drewnianych klockach
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Maciuś już od wielu miesięcy ma tą kolejkę WADER kolejka KID CARS 4,5m PROMOCJA GWIAZDKOWA (695090426) - Aukcje internetowe Allegro i jak na razie szał nie minął.
A w biedronce były te samochodziki, nie wiedziałam że to od kompletu z torami. Stasiu nawet w miarę je lubi. Ale one nie są samojeżdzące, prawda?
ale fajne Adas też ma ...... i ta kolejka co Majandra dała linka tez fajna
moja kuzynka urodziła 3 miesiące temu w Belgii córeczkę teraz przyjechała do Polski i dostała ode mnie wielką pake zabawek i ciuszków- chodz nie oddałam jej wszytskiego bo jeszcze 2 moje kuzynki tez są w ciąży i każdy musi coś dostać żeby nie było że wyróżniam ;-)
no i ona dziś zabarała nas do smyka i kupiła Juli kuchnie co prawda za te pieniądze na allegro kupiła bym lepszą ale darowanemu koniu
i jeszcze kupiła rewelacyją "księge wróżek" jak znajde link to wkleje bo książka jest naprawde suuper
no i ona dziś zabarała nas do smyka i kupiła Juli kuchnie co prawda za te pieniądze na allegro kupiła bym lepszą ale darowanemu koniu
i jeszcze kupiła rewelacyją "księge wróżek" jak znajde link to wkleje bo książka jest naprawde suuper
znalazłam
jak będziecie w Empiku to zobaczcie
empik.com - Sekrety Wróżek - Opracowanie zbiorowe- 55.49zł
tylko to jest bardziej dla dziewczynek
ksiązka ma mnóstwo niespodzianek i dodatkowo dołączony jest Pamiętnik wrózkowych sekretów:-)
jak będziecie w Empiku to zobaczcie
empik.com - Sekrety Wróżek - Opracowanie zbiorowe- 55.49zł
tylko to jest bardziej dla dziewczynek
ksiązka ma mnóstwo niespodzianek i dodatkowo dołączony jest Pamiętnik wrózkowych sekretów:-)
My mamy od gwiazdki taką kolejkaMy kupimy na pewno kolejkę, bo mały szalej e za pociągami............ myslelismy jeszcze o drewnianych klockach
Igor bardzo ją lubi i muszę przyznać że często się nią bawi
Asiek butki piękne bardzo mi się podobają
reklama
Podziel się: