reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
A w biedronce były te samochodziki, nie wiedziałam że to od kompletu z torami. Stasiu nawet w miarę je lubi. Ale one nie są samojeżdzące, prawda?

moja kuzynka urodziła 3 miesiące temu w Belgii córeczkę teraz przyjechała do Polski i dostała ode mnie wielką pake zabawek i ciuszków- chodz nie oddałam jej wszytskiego bo jeszcze 2 moje kuzynki tez są w ciąży i każdy musi coś dostać żeby nie było że wyróżniam ;-)

no i ona dziś zabarała nas do smyka i kupiła Juli kuchnie co prawda za te pieniądze na allegro kupiła bym lepszą ale darowanemu koniu :-p
i jeszcze kupiła rewelacyją "księge wróżek" jak znajde link to wkleje bo książka jest naprawde suuper

reklama
A dzis w Reserved widziałam całkiem przyzwoite buciki za 20 ziko - wszystkie - i półbuty i sandałki (buciki dla dzieci mam na myśli). Sobie tez kupilam bluzkę za 20 ziko, ale jakoś nie wchodzę :crazy:

Do góry