reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

tak piszecie o tych róznych codzienny rzeczach
i Wika też najbardziej lubi rzeczy codziennego użytku i nie dla niej a oto i one:
- ziemiaczki takie z wiaderka njalepiej szybko ukradzione
- cebula w łupinkach
- śmieciuszki z podłogi a najlepsze są te które mama zamiata na kupeczkę i wtedy jest wyścig kto pierwszy je sprzątnie mama z szufelką czy Wika
- metalowe i bambusowe miseczki
a w czoraj Szymek przyniósł z góry walizkę ze sztućcami (taki zapasowe ekstra ślubny komplet) i bawił się nimi z siostrą to był ubaw wkładać i wykładać z tej walizki

reklama
Asiek - ja mam taką żyrafę i już pisałam chyba na wątku głównym,że Krzysio bawi się nią na swój sposób.
Klockami się bawi, ale zamiast je wrzucać do środka żeby zagrała melodyjka to kładzie się na brzuszku wkłada raczkę do środka, paluszkiem naciska na guziczek i muzyczka gra, a nie trzeba wrzucać klocków.:-D:-D:-D

Woli zabawe tym Ślimak FISHER PRICE sorter NOWY POLECAM !!! (376969932) - Aukcje internetowe Allegro

U nas nowa żyrafa kosztuje 68 zeta

enia i krzysiu potrafi tak wrzucac te klocki do tego slimaka? caly czas sie zastanawiam czy nie za wczesnie na taka zabawke?

enia i krzysiu potrafi tak wrzucac te klocki do tego slimaka? caly czas sie zastanawiam czy nie za wczesnie na taka zabawke?
no co Ty o tym moge pomarzyć. On się bawi klockami, rozbiera ślimaka na części, przewraca go na bok ma otwarta klapkę potem kładzie się na brzuszek i robi mu przegląd,:laugh2: wkłada i wyciąga klocuszki ze środka no i oczywiście co chwile puszcza sobie muzyczkę paluszkiem, no bo po co się wysilać skoro można pstrykać do woli i gra cwaniak młody

Ostatnia edycja:
no co Ty o tym moge pomarzyć. On się bawi klockami, rozbiera ślimaka na części, przewraca go na bok ma otwarta klapkę potem kładzie się na brzuszek i robi mu przegląd,:laugh2: wkłada i wyciąga klocuszki ze środka no i oczywiście co chwile puszcza sobie muzyczkę paluszkiem, no bo po co się wysilać skoro można pstrykać do woli i gra cwaniak młody
My też mamy tego ślimaczka Igor lubi się nim bawić nawet bardzo ale zabawa wygląda tak jak u Was i do tego jeszcze bierze klocek i wali w ślimaczka i się cieszy że hałasuje aż sobie przy tym śpiewa taki szczęśliwy.

A co BaBeczki myslicie o Mlotku, grajacym lub nie? Stas, pewnie jak wasze szkraby lubi uderzac np o podloge raczkami, zabawkami...wiec tak myslalam zeby mu kupic taki mloteczek...i wybic te lobuzerstwo z malej glowki;-):-D:rofl2:

reklama
Zuzia ma taki bębenek w który jak uderza to wydaje dźwięki , co do młotka to nie wiem jak twój Staś ale Zuzka chyba nie ma jeszcze na tyle precyzyjnych ruchów żeby trafić młotkiem w klocek (chociaż nie wiem bo nie sprawdzałam:baffled:)

Do góry