reklama
izabela352
Fanka BB :)
wlasnie tez o tym myslalam ale wydawalo mi sie, ze nie bedzie tym zainteresowany. ale sprobuje . za to wczoraj odkrylismy magie wiatraczkaCzy któraś z Was odkryła już magię baniek mydlanych. Adaś oszalał na ich punkcie. Polecam
Czy któraś z Was odkryła już magię baniek mydlanych. Adaś oszalał na ich punkcie. Polecam
U nas pisk, uśmiech od ucha do ucha i zapowietrzanie sie na widok lecącej banki. Ogólnie rzecz ujmując frajda nie z tej ziemi
Kochane BBabony- posiadaczki mat piankowych ( smierdzacych i nie;-)) Czy na tych matach wasze maluszki sie slizgaja?tzn ich kolanka? bo na mojej niby-wypasnej niepankowej Stachu slizga sie niemilosiernie i ja tu ma zaczac raczkowac
Jak jest ubrany to odrobine sie slizga ale z reguly ma gole stopki. Dla nas podloga wylozona piankowymi puzzlami to jeden z najlepszych wynalazkow. W koncu upadki nie koncza sie wielkim buuuum i straszliwym placzem. Teraz Patryk zasuwa na czworakach jak maly motorek
wlasnie tez o tym myslalam ale wydawalo mi sie, ze nie bedzie tym zainteresowany. ale sprobuje . za to wczoraj odkrylismy magie wiatraczka
Pelna optymizmu kupilam wiatraczek ale okazalo sie, ze Patryk byl bardziej zainteresowany rozlozeniem go na czesci niz obserwowaniem jak sie kreci. No coz, rosni mi maly majsterkowicz.
izabela352
Fanka BB :)
no u nas jest to samo po chwilowej fascynacji trzeba bylo zbadac "jak to jest zrobione". ale przynajmniej byla cisza przez dluzsza chwilkePelna optymizmu kupilam wiatraczek ale okazalo sie, ze Patryk byl bardziej zainteresowany rozlozeniem go na czesci niz obserwowaniem jak sie kreci. No coz, rosni mi maly majsterkowicz.
Tak, tak, Patryk tez sie juz raz podlaczyl do ladowania ;-) Dobrze, ze ladowarka byla odlaczona od kontaktuTo Kuba wczoraj dorwał moją starą ładowarke do komórki wyszperał ją w szufladzie, a jak mu ją odebralam był taki wrzask jak nie wiem.
Też wyczytałam tutaj że któraś chwaliła wiatraczek więc kupiłam i owszem zaciekawiło go ale How It's MadePelna optymizmu kupilam wiatraczek ale okazalo sie, ze Patryk byl bardziej zainteresowany rozlozeniem go na czesci niz obserwowaniem jak sie kreci. No coz, rosni mi maly majsterkowicz.
reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
A Maciuś to by pewni próbował go zjeść
Podziel się: