reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

reklama
Majandra wlasnie sobie ogladnelam ten domek i bardzo mi sie podoba. Szkoda, ze my juz nie mamy miejsca w mieszkaniu:-( Juz pol pokoju jest zawalone Patryka rzeczami.

Polecam metalowe miski kuchenne:szok:, a do kompletu łyżka drewniana. Super zabawa a ile hałasu. Ważne, że mały był zajęty prawie godzinę.:tak:

Luandzia ceny na allegro to jeszcze pryszcz w porownaniu z krakowskimi sklepami!!! To dopiero jest zdzierstwo!!!

Kochane BBabony- posiadaczki mat piankowych ( smierdzacych i nie;-):laugh2:) Czy na tych matach wasze maluszki sie slizgaja?tzn ich kolanka? bo na mojej niby-wypasnej niepankowej Stachu slizga sie niemilosiernie i ja tu ma zaczac raczkowac:sorry2::baffled:

Hruda Kuba bardzo się na niej ślizgał no oczywiście przed wrzuceniem do pieca. Hruda jeżeli mogę coś doradzić to połóż na podłodze zwykły kocykm na którym Stasiu będzie mógł szaleć.

Kuba co prawda pierwsze raczkowe kroki postawił na szwedzkiej u mamy, ale na kocyku mu najlepiej.

Hruda Kuba bardzo się na niej ślizgał no oczywiście przed wrzuceniem do pieca. Hruda jeżeli mogę coś doradzić to połóż na podłodze zwykły kocykm na którym Stasiu będzie mógł szaleć.

Kuba co prawda pierwsze raczkowe kroki postawił na szwedzkiej u mamy, ale na kocyku mu najlepiej.
Kasia - ale przeciez koc sie roluje, wiec tez do nieczego chyba...qrcze, ja w calym mieszkanaiu mam panele a na nich wiadomo - male nozki sie rozjezdzaja...

reklama
a moze cwiczonka z golymi nozkami i stopkami? Wtedy powinno byc ok, poza tym to swietne dla dziecka - ma wtedy dodatkowe bodzce, lepiej czuje swoje cialo i sie go uczy. No i latwiej o rownowage.

Do góry