reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki, gadgety, co polecacie, a z czym lepiej się wstrzymać?

o rety Asiek, jakos nie moge ogarnac wyobraznia tej zabawki, tyle tam wszystkiego.:szok::-D:-D:-D moze gdybym obejrzala ten program, to bym sie zorientowala o co chodzi...

Jultika lubi lalki, ale ma juz kilka, wiec nie widze sensu ich mnozyc, poki tamte jeszcze zyja.
klocki ja nie interesuja, choc moze sie skusze na farme z Lego:sorry:
dzis ja zapytalam, co by chciala dostac, to odpowiedziala, ze zywego pieska:szok::szok::rofl2::-D:-D

reklama
ja to rozwazalam... ale chyba jeszcze Olo za maly jest. Wiem, ze by sie cieszyl i w ogole... no ale drugie dziecko w drodze... a poza tym..chcialabym, zeby dzielil jakas odpowiedzialnosc za pieska..a w tym wieku to nie ma o czym gadac...

widzialam an Allegro podobne zestawy do Lego z Jixin-chyba Asia KC je polecala.

przelecialam wczoraj cale Allegro i sklaniam sie ku dodatkom do lalki, czyli krzeselko do karmienia, czy fotelik do samochodu, bo niunka nasladuje siebie i wklada lale do swoich ustrojstw

Ostatnia edycja:
powiem Wam, ze na razie poki Julitka nie oglada bajek, oprocz Reksia, to i nie zna bohaterow i nie domaga sie gadzetow czy zabawek z nimi, wiec na razie mam spokoj

reklama
Do góry