reklama
Kupić czy nie kupić????
Ostatnio leciała reklama w telewizji hot wheels Atak Ośmoirnicy młody ogladał i mówi że bardzo by chciał taka zabawkę no i te autka co zmieniaja kolor. Ok pomyslalam ma urodznki kupie mu ba nawet mu obiecalam bo takie to kolorowe więc szukam na allegro zeby mniej wiecej zapozanać sie z ceną i ok ale................czytam opis zabawki
"Pokonaj szalona ośmiornicę, wysadzając jej głowę w powietrze za pomocą bohaterskiego pojazdu z kolekcji Autokreatury! W pojemniku z wodą zmień kolor pojazdu na tryb walki, a następnie uruchom wyrzutnię. Jeśli będziesz zbyt wolny, utkniesz w zbiorniku z wirem, gdzie ośmiornica będzie oblewać Cię wodą swoimi szalonymi mackami. Doładuj samochód ponownie, wystrzel go z jeszcze większą mocą, a może uda Ci się przeskoczyć nad wirem i trafić ośmiornicę w czuły punkt. zobaczysz wtedy, jak jej głowa eksploduje! "

bardzo zachęcajace prawda????? I co ja mam teraz zrobić??????????????Przecież obiecałam
Ostatnio leciała reklama w telewizji hot wheels Atak Ośmoirnicy młody ogladał i mówi że bardzo by chciał taka zabawkę no i te autka co zmieniaja kolor. Ok pomyslalam ma urodznki kupie mu ba nawet mu obiecalam bo takie to kolorowe więc szukam na allegro zeby mniej wiecej zapozanać sie z ceną i ok ale................czytam opis zabawki

"Pokonaj szalona ośmiornicę, wysadzając jej głowę w powietrze za pomocą bohaterskiego pojazdu z kolekcji Autokreatury! W pojemniku z wodą zmień kolor pojazdu na tryb walki, a następnie uruchom wyrzutnię. Jeśli będziesz zbyt wolny, utkniesz w zbiorniku z wirem, gdzie ośmiornica będzie oblewać Cię wodą swoimi szalonymi mackami. Doładuj samochód ponownie, wystrzel go z jeszcze większą mocą, a może uda Ci się przeskoczyć nad wirem i trafić ośmiornicę w czuły punkt. zobaczysz wtedy, jak jej głowa eksploduje! "

bardzo zachęcajace prawda????? I co ja mam teraz zrobić??????????????Przecież obiecałam
H
Harsharani
Gość

Wiesz co...ja chyba nawet gdybym obiecala...to po takim opisie nie zdecydowalabym sie. Chociaz w sumie...opis jedna sprawa...zabawka druga...
Ja szukam olafowi czegos na urodziny. Mial dostac rower, ale poczekamy do nastepnego roku i zainwestujemy w 14calowy.
W sumie mamy dwa typy na prezent :
Zobacz załącznik 274524
Olo uwielbia lego i robienie zdjec... To moze to... ale jeszcze myslalam nad jakims fajnym odtwarzaczem plyt dla niego...z zestawem plyt wlasnie.. No zobaczymy
H
Harsharani
Gość
wiesz co? wlasnie... duzo jest zestawow takich z torem
Niekoniecznie z wysadzajacą osmiornicą...
Jak sprawdzalam tutaj to te hot wheels maja ceny nieziemskie

Jak sprawdzalam tutaj to te hot wheels maja ceny nieziemskie

Kupić czy nie kupić????
"Pokonaj szalona ośmiornicę, wysadzając jej głowę w powietrze za pomocą bohaterskiego pojazdu z kolekcji Autokreatury! W pojemniku z wodą zmień kolor pojazdu na tryb walki, a następnie uruchom wyrzutnię. Jeśli będziesz zbyt wolny, utkniesz w zbiorniku z wirem, gdzie ośmiornica będzie oblewać Cię wodą swoimi szalonymi mackami. Doładuj samochód ponownie, wystrzel go z jeszcze większą mocą, a może uda Ci się przeskoczyć nad wirem i trafić ośmiornicę w czuły punkt. zobaczysz wtedy, jak jej głowa eksploduje! "![]()
moj synuś też to chce, ale dostanie garaż z Wadera, by kompletować dalej............ to też chce
reklama
tez mam ten problem.... mamie powiedziałam ze ma kupić Julci lodziarnie z ciastoliny....
a my chyba sie na to skusimy KLUB PRZYJACIOŁ MYSZKI MIKI DOMEK PLAC ZABAW 5259 (1184763506) - Aukcje internetowe Allegro chodz to jeszcze nie jest pewne.... moze jakies klocki... bo lalki u nas odpadają....
a my chyba sie na to skusimy KLUB PRZYJACIOŁ MYSZKI MIKI DOMEK PLAC ZABAW 5259 (1184763506) - Aukcje internetowe Allegro chodz to jeszcze nie jest pewne.... moze jakies klocki... bo lalki u nas odpadają....
Podziel się: