reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zabawki edukacyjne

Tak je też stawiałam na rozwój. I pierwsze zabawki jakie miała Hania były czarno-- białe.Miała taką księżeczkę kontrastową z wzorami geometrycznymi którą można było przywiązac do szczebelków.Super sprawa, a ja spokojna.mamakasi5m niestety nie pamieta dokładnie firmy ale takie logo ze śliwką mieli i dużo zielonych dodatków.A zielony też maluchy bardzo wyraźnie widzą:) Poszukaj w interencie na pewno mają stronę.

reklama
klocki dla dziecka to wieczna zabawka;]bardzo fajne są także książeczki z długopisem który poprzez dotyk czyta,fajne dla maluszków

Zdecydowanie im mniej bodźców na raz tym lepiej. Te zabawki, które są kolorowe, świecą i wyją to prawdziwe pranie mózgu dla malucha! Dla najmłodszych polecam maskotki połączone z gryzakami, dla ciut starszych gadające maskotki a tak od 1,5 roku drewniane zabawki.

Gry edukacyjne i planszowe są świetne. Gram ze starszym synem i jestem bardzo zadowolona, widząc jak się uczy. No i rodzinka spędza czas razem- to najważniejsze. Na pomysłowejmamie.pl są też gry dla mniejszych dzieci. Można kaprysić! Taki mają wybór :-D

Bardzo chciałabym, żeby mój syn miał głowe do matematyki. znacie jakieś fajne zabawki, które pomagają w nauce liczenia? w jakis prosty i zabawny sposob?
z góry dzieki za odp

Co prawda takie zabawki można wykonać samemu,to jednak mimo wszystko opłacalne będzie także ich kupno szczególnie teraz kiedy w kresie świąt możemy spotkać wiele ciekawych promocji. Nam najbardziej do gustu przypadły maty edukacyjne:)

reklama
Oczywiście. Najlepsza zabawka jaką znam. Można ją wykorzystać do zabaw indywidualnych i w grupie. Uwielbiają ją dzieci w każdym wieku.

Do góry