reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Maxim my tez nie mamy miejsca w pokoju:(ale co tam gdzies w ta graciarnie sie jeszcze i kuchnia zmiesci:)a w przyszlosci bedzie miala w swoim pokoiku

o klockach tez myslalam ale narazie kasy brak moze na urodzinki jej kupimy hmmm albo wujasa namowie na kloski duplo

a to do czytania uczenia to co takiego bo nie widzialam???

reklama
u nas czarownica jest miejsce na przejscie hehe i to wszystko,nawet niewiesz jak mi sie marzy wieksze lokum a najlepiej swoje:zawstydzona/y: teraz recesja nas dopadla wiec niewiem jak bedzie z budowna naszego domu:-( ach szkoda slow,mam dosc gracirni wrr..

mowilam o czyms takim
290-0472717A70UC509439X.jpg

Pola dostanie: (normalnie zawrót głowy- uważam, że stanowczo za dużo, ale nie mogę wybić prezentów z głowy dziadkom, babciom, ciociom, itp.)
+ motorek
+domek dla lalek
+laptop
+tablica do pisania/ na magnesy stojąca
+mikrofon do śpiewania

Przesada!!!!!!!:szok::szok::szok:

ale co tam jak gwiazdor to gwiazdor:):)

Maxim a Wy na jednym pokoju jestescie?? wynajmujecie?? czy z rodzicami mieszkacie czy jak??? my na jednym:(ale u rodzicow wiec caly dom w ktorym tez mozemy sie poruszac spokojnie - a nasz domek sie buduje ale kiedy tam zamieszkamy to nie mam pojecia:-(

Dzieciaczki dostaną super prezenty :tak:. U nas też z miejscem problem tyle już zabawek a i nowych wciąż przybywa ( chyba muszę zrobić jakiś przegląd i co stare już odstawić itd. )

Kacper pod choinkę dostanie :
- zestaw strażak Sama ( dwa samochody, helikopter i kask na jego głowę )
- kasę sklepową z pieniędzmi i inymi duperelami ( lubi liczyć i udawac że coś kupuje ,sprzedaje )
- piętrowy garaż na samochody
- magnetofon z karaoke ( taki z mikrofonem że może śpiewać itd. )
tez uważam, że to dużo ale naszczęści będzie rozbite na trzy domy i trzy choinki :-).

Ostatnia edycja:
Fajne te prezenty.
Marcelinka też już częściowo obkupiona, dostanie:
-całe wiadro ciastoliny z przyrządami
-piżamkę z autkiem z bajki
-zestaw pojazdów do skręcania z wkrętarką:-p
-farmę z Fisher Price
i juz wiem, że to jeszcze nie wszystko, bo jest jeszcze jedna babcia i ciocia, bo u nas też 3 domy, 3 choinki:tak:. I też tylko drżę, żeby to nie były zbyt wielkie prezenty, bo już całe wolne miejsce mam wykorzystane w domu, a na strych,to mała nie chce nic oddać:szok::-D

czarownica my wynajmujemy i mamy dwa pokoje,ale nie sa duze,przytulne mieszkanie,ale dla nas juz za ciasne:dry:

dzieciaki beda mialy radoche ,wspaniale zabawki;-)

Kubeł na pewno dostanie ... UWAGA!!!

- kasę sklepową
- kuchenkę elektroniczną :szok::szok::szok:

Nic innego nie chce:baffled::baffled::baffled:

u nas jest też bardzo ciasno - dlatego wybiliśmy babci z głowy taką tablicę, jak pisze Kasiunka :szok: my mamy 2 pokoje, z czego jeden to nasza wspólna sypialnia, a drugi to składnica zabawek + tv + komputer... nie wiem, co będzie, jak się Maleństwo urodzi, bo już teraz nie mamy miejsca dla siebie :-(

reklama
Do góry