reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

ja jeszcze nic nie kupuje mała ma mate i dostała od przychodzących mnóstwo jak dla mnie badziewnych grzechotek nawet nie rozpakowałam tylko jedną i nią sie bawi a tak to jeszcze nic nie kupowałam.

reklama
a moja jest rozpieszczona i ma dosc sporo ... ale przynajmniej zajmuja jej czas bo dosc szybko trzeba czasem wymieniac bos ie znudzi albo juz jest beee

oj LILITH to sie masz nie wiem co bedzie dalej jak tak szybko robi bee ;D ;D
nie moja jeszcze jest mocno zainteresowana mapą a poza tym nic nie łapie wiecej w rączki poza tą jedną grzechotką nawet gryzaka nie chce.

heksa - tak niestety kupują odwiedzający :(- nie na wygodę i funkcjonalność -a le na wygląd ;D - wiem bo mój dostaje takie badziewne ( ale śliczne) zabawki i ciuszki

Dzieciom nie znudzą się zabawki, jeśli podzieli się je na jakieś tam grupy i jedne się daje, a drugie w tym czasie chowa. Za jakiś czas zamiana :-)
Piotrek do dziś się cieszy, jak znajdzie coś, o czym zapomniał, że ma ;)

kiedyś pisałam o takiej dużej piłce że sie mojej niunce podobalo na niej leżeć, teraz kupiliśmy taki walec pomagający w nauce raczkowania dla dzieci od roku ;), bardzo jej sie podoba jest duży kolorowy lekki i w środku są dzwoniące kuleczki, lubi na niego patrzec dotykać i sie na nim bujać kosztowal jakies 15 zl

Gunia kiedys czytalam o tym walcu i ogladalam tez w mamo juz jestem i ten terapeuta wypowiadal sie ze tak naprawde jak sie go juz daje by dziecko zachecic do raczkowania to to dziala w zupelnie inny sposob...bo to ciagle ucieka i dziecku ciezko to zlapac az wkoncu sie irytuje ...

Abryz moja ma taki podzial jednego dnia dostaje jedna czesc drugiego druga a trzeciego trzecia lub te czesci dziele na pory dnia:)
nie zawsze pomaga:(

reklama
Do góry