reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki dla grzecznych i niegrzecznych dzieci :)

Moja strasza córeczka miała taką huśtawkę na sprężynie, fajna sprawa! można było kaskę wsadzić do tego na chwilke nie właziła i nie zciągała wszystkiego z szafek ;).
Jesli chodzi o maty to starsza córeczka nie bardzo się nimi bawiła za to Marysia uwielbia zwłaszcza mate tiny love, mamy jeszcze tego fisher prica ale za nim nie przepada...za to uwielbia zwierzątka z leżaczka fisher price...
Ale ten zebulo mi się spodobał, zobaczymy może gdzieś go znajdziemy przy okazji kolejnego wypadu na zakupy.
Wczoraj zakupiłam na pierwsze urodzinki dla mojego bratanka takiego plastikowego pieska na kółkach do ciagania, moja Kasia go uwielbiała, uwielbiała go równiez moja siostrzenica, więc licze że i franusiowi się piesek spodoba :)
Na zdjęciu moja siostrzenica z psiakiem ;-)

reklama
Maxin jak to jest w jez ang?bo chce dla meza pokazac, masz link do tego w mothercare albo gdzies gdzie mozna kupioc ta hustawke?tylko zstanawima sie czy kupowac bo Hafsa juz ma8 kilo:)

no wlsanie Lilith te szczypce zaklada sie na gorna farmuge i nie ma szan aby spadla tylko aby byla wystajac framuga,a kosztuje ok.20 funow niektore 25-30

Tamrunia nazywa sie to :BABY DOOR BOUNCER,na ebay mozna znalesc ich duzo,za tania kase,a nowe to roznie kosztuja

ooo to Ewe skladamy sie na przesylke hihi i kupujemy hustawke!!!!:):) ile moze kosztowac taka przesylka? pewnie kupe kasy:(

reklama
A my ostatnio byliśmy na urodzinkach u czterolatki i kupiliśmy jej taką dużą pilkę do skakania, położyłam na nią Agę i ruszalam piłka bardzo jej sie to podobalo, takie ćwiczenia wykonuje sie z dziecmi chorymi, doskonale ćwiczą koordynację, no i dowiedziałam sie, że sa takie specjalne walki dla niemowlaków, gdzie dzieci sie bawią na podobnej zasadzie i przygotowuje je to do raczkowania, tylko muszą lubić leżeć na brzuszku żeby sie tak bawic.

Do góry