reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zabawa z maluchami

ja tez nie przesadzam z nadmiarem higieny (za to uwazam bardzo na to, co kupuje, zeby bylo w miare mozliwosci nietoksyczne). Piore rowniez recznie - szybciej. Ale o zamrazalniku bym nie pomyslala :-)

reklama
To jeszcze jeden link
Zabawy z maluszkiem - BabyBoom

a tu piosenka ,której uczył mnie dziadek i proszę mnie nie zlinczować :-D:-D:-D

Srała baba srała w garnek lutowany
a dupa jej grała jak stare organy

Srała baba srały ,trawki się trzymała
trawka się wymykła ,baba w ***** fikła
:szok::-D:-D:-D:-D:-D
Ja byłam na takim repertuarze przez dziadków wychowana :-D:-D:-D:-D

edytuję ,bo jeszcze jedna przyśpiewka mi się przypomniała

Za stodołą ,za wujową
chłop się zesrał kiwał głową
i przyglądał się tej kupie
jaki ciężar nosił w dupie
HEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-)

Ostatnia edycja:
Opiekunka mojego trzyletniego siostrzeńca śpiewa w takim zespole a'la ludowym i nauczyła Błażejka śpiewać "Goń stare baby, goń stare baby do la-sa" Tak więc Błażejutka śpiwea kuzynowi kołysankę....

Coś do piosenek As podobne ale wierszyk:Wala srala trawy się trzymala ,a trawa się urwala i Wala dupę spyprala:-D

te dzieciowe wierszyki z czasow przedszkola sa fajne i w glownej mierze sluzyly trenowaniu pamieci. Naszym przedszkolakom bedzie to zbedne, bo jak beda mialy cos zapamietac to po prostu wyciagna I-pada lub smartfona, pykna zdjecie, albo nagrają (bo pisać jeszcze nie beda umialy przecież) i sobie odtworza w razie potrzeby:p

no to ja powiem wierszyk
siedzi Paweł na lace
puszcza baki smierdzace
przyszła mama Pawła zbiła
Paweł pierdną mama zgniła

hheheheheheh

reklama
Do góry