Beataw1991
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy czy masz regularne miesiączki i jakie długie cykle czasem jest tak że ciąża jest mniejsza niż wychodzi z om proponuje zrób betę z krwi i po 48 godzinach powtórz jeżeli będzie dwukrotna wartość znaczy że wszystko dobrze i po prostu ciąża młodszaHej dziewczyny czy wy tez miałyście mały pecherzyk zoltkowy lekarz powiedział ze jest za mały Z OM 5t1d z usg nie mogła określić wieku ciążowy ok ??. Załączam usg
Hej dziewczyny czy wy tez miałyście mały pecherzyk zoltkowy lekarz powiedział ze jest za mały Z OM 5t1d z usg nie mogła określić wieku ciążowy ok ??. Załączam usg
Miesiączki ostatnie nie regularne spóźniały się o 5 dni o 3-4 różnie wcześniej miałam regularne cykle 32 27 25Wszystko zależy czy masz regularne miesiączki i jakie długie cykle czasem jest tak że ciąża jest mniejsza niż wychodzi z om proponuje zrób betę z krwi i po 48 godzinach powtórz jeżeli będzie dwukrotna wartość znaczy że wszystko dobrze i po prostu ciąża młodsza
Rozumiem ja mam teraz wizytę za tydzień i trochę się niepokoje tym , mam nadzieje ze u mnie tez będzie okHej w 5tc na wizycie u lekarza dowiedziałam się tylko że coś jest w macicy ale nie może zmierzyć bo mu USG nie przelicza że względu na mały rozmiar. Tydzień później byłam na wizycie u innego lekarza prywatnie (dużo lepszy sprzęt) i był zarodek z bijącym sercem.
No to narazie się nie stresuj niepotrzebnie bo jeżeli lekarz nie ma takiego dobrego USGto mógł jeszcze nie zmierzyć jeśli wczesna ciaza pierwsze wizyty najlepiej około 7 TC bo wtedy już jest serduszkoMiesiączki ostatnie nie regularne spóźniały się o 5 dni o 3-4 różnie wcześniej miałam regularne cykle 32 27 25
Jakoś ciężko się nie stresować ale postaram się teraz właśnie za tydzień powinien być 7 tc mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i będzie już serduszkoNo to narazie się nie stresuj niepotrzebnie bo jeżeli lekarz nie ma takiego dobrego USGto mógł jeszcze nie zmierzyć jeśli wczesna ciaza pierwsze wizyty najlepiej około 7 TC bo wtedy już jest serduszko
JA jak byłam w 5tyg u gin to widać było tylko pęcherzyk bez zarodka a w 6 zarodek z bijącym serduszkiemHej dziewczyny czy wy tez miałyście mały pecherzyk zoltkowy lekarz powiedział ze jest za mały Z OM 5t1d z usg nie mogła określić wieku ciążowy ok ??. Załączam usg
Fajnie mam nadzieje ze u mnie tez się pojawi , trochę się stresujeJA jak byłam w 5tyg u gin to widać było tylko pęcherzyk bez zarodka a w 6 zarodek z bijącym serduszkiem
Wiem jak to jest jeśli naprawdę się stresujesz to idź jutro do laboratorium i zrób betę i w czwartek też i zobaczysz jaki wynikJakoś ciężko się nie stresować ale postaram się teraz właśnie za tydzień powinien być 7 tc mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze i będzie już serduszko