reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Za mały pęcherzyk ciążowy

aniolek254

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam mały problem, poroniłam już dwa razy i teraz jestem na początku 3ciej ciąży. Wczoraj byłam u lekarza i pęcherzyk ciążowy ma 1,04cm a lekarza,, system,, określił wiek ciąży na 4tygodnie1dzien. Wg okresu powinien być 5tyg2dni, a patrząc na rozmiar pęcherzyka 1,04cm powinno na komputerze pokazać ponad 5tygodni a nie 4w1d. Jestem zaniepokojona i zastanawiam się co myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Ja dziewczyny też już po porodzie. O budziłam się w porę z tym wpisem hihi gdzie moja córcia zaczyna już 8 tydzień hihi. Urodziłam 11.08 i uwierzcie poród miałam jak na filmach ledwo zdążyłam dojechać do szpitala, mało braljo i bym w aucie urodziła albo i w domu.
Gratulacje ❤ 🥂
Ja też późno dałam znać, że już maluszek jest na świecie, bo nie wiedziałam w co ręce włożyć 🙆🏻‍♀️
Niech córcia rośnie zdrowo 😍
My już 18 tydzień ⏳
reklama
Beta HCG z dzisiaj 11 795. W piatek bylo 4579 to chyba ok, kalkulator mówi że poniżej normy, ale podobno zwalnia przy dużych wartosciach. Jestem dobrej myśli, w piątek powtórze. Lekki strach jednak pozostaje

U mnie serduszko jest ale wolno i niemiarowo bije. Jest pecherzyk który jest obok dziecka i nie wiadomo co to jest. Mam leki i kolejny raz w styczniu

U mnie serduszko biło 90-110...nie skończyło się to dobrze niestety, ale mam nadzieję, że u Ciebie wszystko będzie dobrze, ale jednak kolejna wizyta w styczniu to trochę daleki termin, jeśli to serduszko faktycznie za wolno bije. Może powinnaś iść do innego lekarza, żeby potwierdzić czy faktycznie serduszko za wolno bije, czy jest wszystko okej, bo tak to tylko będziesz się denerwować :/

Mało się nie wykonczylam ze stresu bo widziałam tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte ale za chwilę lekarz mówi,, widzi Pani,,? A ja co? A on,, serdukszo bijące?,, Zarodek się schował pod ciałko żółte. Wszystko jest w porzadku :) serduszko bije 116 i lekarz mówi że to jest dobry wynik

Ostatnia edycja:
Mało się nie wykonczylam ze stresu bo widziałam tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte ale za chwilę lekarz mówi,, widzi Pani,,? A ja co? A on,, serdukszo bijące?,, Zarodek się schował pod ciałko żółte. Wszystko jest wpozadku :) serduszko bije 116 i lekarz mówi że to jest dobry wynik
Super! Dobre wiadomości 👍🏻
Na pierwszej wizycie mojemu maleństwu serducho biło 170 a teraz spadło do 165 💓

reklama
Mało się nie wykonczylam ze stresu bo widziałam tylko pęcherzyk ciążowy i ciałko żółte ale za chwilę lekarz mówi,, widzi Pani,,? A ja co? A on,, serdukszo bijące?,, Zarodek się schował pod ciałko żółte. Wszystko jest wpozadku :) serduszko bije 116 i lekarz mówi że to jest dobry wynik
No widzisz! Super wiadomości

Do góry