reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Za mały pęcherzyk ciążowy

aniolek254

Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny jestem tu nowa i mam mały problem, poroniłam już dwa razy i teraz jestem na początku 3ciej ciąży. Wczoraj byłam u lekarza i pęcherzyk ciążowy ma 1,04cm a lekarza,, system,, określił wiek ciąży na 4tygodnie1dzien. Wg okresu powinien być 5tyg2dni, a patrząc na rozmiar pęcherzyka 1,04cm powinno na komputerze pokazać ponad 5tygodni a nie 4w1d. Jestem zaniepokojona i zastanawiam się co myslec

Ostatnia edycja:
reklama
Rozwiązanie
Ja dziewczyny też już po porodzie. O budziłam się w porę z tym wpisem hihi gdzie moja córcia zaczyna już 8 tydzień hihi. Urodziłam 11.08 i uwierzcie poród miałam jak na filmach ledwo zdążyłam dojechać do szpitala, mało braljo i bym w aucie urodziła albo i w domu.
Gratulacje ❤ 🥂
Ja też późno dałam znać, że już maluszek jest na świecie, bo nie wiedziałam w co ręce włożyć 🙆🏻‍♀️
Niech córcia rośnie zdrowo 😍
My już 18 tydzień ⏳
Musi być 18.12 to dzień moich 30stych urodzin mam nadzieję że dzidzi zrobi mi niespodziankę na urodziny i będzie wszystko jal należy. Dzisiejszy wynik bety 19033,00 także co do ostatniej 78% przyrost także wydaje się że wszystko w porządku, trochę się uspokoiła i myślę że weekend będę mogła spokojnie przespać.
Bardzo dobrze ,przy tak wysokich wartościach już nie rośnie tak szybko ,jest duża nadzieja ,trzymam kciuki

reklama
Witam Cię Dudusia.
Widziałaś tylko pęcherzyk ciążowy u ginekologa?

Witam Dudusia,
Masz podobny przyrost do mojego, nie powala faktycznie ale rośnie. To nie powód do nerwów. Nerwy są niekorzystne teraz.
U mnie nie skończyło się dobrze, ale miałam również inne wyniki poza normą, np. TSH 6.6.
Czytałam bardzo dużo historii tutaj gdzie kobiety mialy niski przyrost a momo to wszystko się udało.
Twój 58% , to tylko 10%mniej. Robiłaś o tej samej godzinie? W tym samym miejscu?
Uważam że masz szansę i uwierz w to kobieto. Życzę Ci abyś jutro u doktora zobaczyła to na co czekasz.
Ściskam Cię mocno ! I czekam na dobre wieści
Robilam w tym samym lab, o tej samej porze. Widziałam tylko pecherzyk ciążowy, lekarz mówił coś o powtórce z roku przed. Poronilam w 12 tygodniu gdzie dzidzia byla na etapie 6 tygodnia, z ta różnicą że ciąża była "prowadzona" w UK a taM maja gdzies. Osobiscie uwazam ze procenty w medycynie są ważne. Obiecałam sobie że jeśli wszystko będzie ok to zmienie lekarza.

Ostatnia edycja:
Musi być 18.12 to dzień moich 30stych urodzin mam nadzieję że dzidzi zrobi mi niespodziankę na urodziny i będzie wszystko jal należy. Dzisiejszy wynik bety 19033,00 także co do ostatniej 78% przyrost także wydaje się że wszystko w porządku, trochę się uspokoiła i myślę że weekend będę mogła spokojnie przespać.
Twoja beta jest piekna, przyrost powala. Moja gorsza. Ale wszystko sie rozstrzygnie dla mnie jutro.

Robilam w tym samym lab, o tej samej porze. Widziałam tylko pecherzyk ciążowy, lekarz mówił coś o powtórce z roku przed. Poronilam w 12 tygodniu gdzie dzidzia byla na etapie 6 tygodnia, z ta różnicą że ciąża była "prowadzona" w UK a taM maja gdzies. Osobiscie uwazam ze procenty w medycynie są ważne. Obiecałam sobie że jeśli wszystko będzie ok to zmienie lekarza.
Trzymam kciuki z całej siły !

U mnie było tak ,po ślubie 3 miesiące Ciąża, myślę super jak szybko ,6tc pusty pęcherzyk, szpital zabieg ,potem rok staran i nic ,zmieniłam lekarza , on stwierdził że za cienkie endometrium 5mm,kazał prolaktynie zbadać, okazało się że za wysoka ,dostałam bromergon 3 cykl Ciąża , 1 beta w 4tc ponad 8tysiecy po 48 godz ponad 20 tysięcy, myślę coś nie tak ,6tc wizyta u gina bije serduszko, ale pęcherzyk większy o 10 dni , w 9 tc już serduszko nie bilo ,szpital tabletki,obyło się bez zabiegu, 6 cykl Ciąża, pierwsza beta 250 po 48 godz 360 ,myślę super po wszystkiemu, a tu proszę jest moja mała 10 tygodniowa dama ,ale wizyty do 12 tc ,to był koszmaaaar ,a udało się czego Tobie życzę!
Też wiele przykrego przeszłas :( po 12stym tygodniu wkoncu odetchnelas z ulgą? Mogłaś się już swobodnie cieszyć? Fajnie jest żyć z myślą że ty masz już swoje dzidzi na rączkach i że dla nas też jest nadzieja.

reklama
Do góry