reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

reklama
Facet baraszkuje w łóżku z piękna blondynką. Nagle dziewczyna pyta:
- Ale nie masz AIDS, co?
- Oczywiście, że nie!
- Dzięki Bogu! Nie chciałabym znowu tego złapać.

Przyjaźń między kobietami:
Pewnego dnia kobieta nie wróciła na noc do domu.
Następnego dnia powiedziała mężowi, że spała u przyjaciółki. Mąż zadzwonił do 10 jej najlepszych przyjaciółek... żadna nie potwierdziła...
Przyjaźń między mężczyznami:
Pewnego dnia mąż nie wrócił do domu na noc. Następnego dnia powiedział żonie, że spał u kolegi. Żona zadzwoniła do 10 jego najlepszych przyjaciół. 8 potwierdziło, że spał, a 2 - że jeszcze jest..

[FONT=&quot] Dwóm przyjaciółkom po długich namowach, udało się wreszcie przekonać [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]mężów, żeby zostali w domu, a one same wychodzą na kolacje do [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]knajpy, żeby przypomnieć sobie dawne czasy. Po zabawnie spędzonym [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]wieczorze, dwóch butelkach białego wina, szampanie i buteleczce [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]wódki opuszczają restaurację całkowicie pijane! W drodze powrotnej [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]obie nachodzi nagła potrzeba, może dlatego ze dużo wypiły. Nie [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]wiedząc gdzie iść się wysikać, jedna mówi do drugiej: [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]- Wejdźmy na ten cmentarz, tutaj na pewno nikogo nie będzie. [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Wchodzą na cmentarz, najpierw jedna ściąga majtki,sika, wyciera się tymi [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]majtkami i oczywiście je wyrzuca... Widząc to, druga od razu sobie [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]przypomina, ze ma na sobie drogą markową bieliznę od męża i szkoda [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]by ją wyrzucić. Ściąga więc majtki, wkłada je do kieszeni,sika i zrywa [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]kokardę z pierwszego lepszego wieńca, żeby się podetrzeć. [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Na drugi dzień mąż pierwszej, dzwoni do męża drugiej: [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]- Jurek, nawet sobie nie wyobrażasz co się stało! o koniec mojego małżeństwa! [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]- Dlaczego? [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]- Moja żona wróciła o 5 rano kompletnie pijana i na dodatek bez majtek! [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Od razu wywaliłem ją z domu. [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Na to drugi: [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]- Marek, to jeszcze nic, wiesz co wykombinowała moja! Nie tylko [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]przyszła pijana i bez majtek, ale miała włożoną w tyłek czerwoną kokardę z [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY, ŁUKASZ, IGNAŚ, STASIEK I [/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]POZOSTALI PRZYJACIELE Z SIŁOWNI[/FONT]

Ostatnia edycja:
kroma hahahah rewelacja:tak::-D:laugh2:. Przeczytałam kumpeli w pracy i jeszcze zieje :-D

A wiecie czym rózni się europejska 'galerianka' od chińskiej 'galerianki???

europejska mówi : kup mi bluzkę , zrobię Ci loda.
chińska mówi : kup mi loda , zrobię ci bluzkę .
;-)

reklama
Do góry