reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

HAPPY ja dałabym się zamknąc gdybym więcej czasu na logiczne myślenie miała :-( a tak ooo. Jedyne myślenie w moim wydaniu ostatnio dotyczy Aliczki i problemow bieżących :sorry:
ALICJA widziałam to juz kiedyś. świetne jest :laugh2:
PAOLCIA :-D podpaski sa the best :laugh2::rofl2::rofl2:

reklama
Maqc,daj się zamknąć;-)- przynajmniej osamotniona nie będę.A i grać możesz "na raty",nie musisz być taka durna jak ja,że wczoraj oczy mi się zamykały,a ja nad tymi kodami ślęczałam;))).

historyjek PAOLCIOWYCH c.d.: "Niedawno zmarł mój wujek. Gdy nadszedł moment zamknięcia trumny rodzina i znajomi podeszli by pożegnać się ze zmarłym. Płacz i lament. W tym momencie moja 3letnia chrześnica z końca kaplicy zaśpiewała na cały głos: "Jak się zbudzi to nas zje...." :D

makuc, :laugh2::laugh2::laugh2:

to ja też napisze coś z życia wzięte:
Mój 3-letni bratanek na ślubie stanął za parą młodą i kiedy ksiądz skończył śpiewać "Alelleluja Alleluja", na cały głos powiedział "ładnie ładnie, śpiewaj dalej" :-D:rofl2::rofl2::rofl2::-D uwierzcie mi, ciężko było sie powstrzymac od śmiechu tymbardziej jak się było panną młodą :laugh2:

historyjek PAOLCIOWYCH c.d.: "Niedawno zmarł mój wujek. Gdy nadszedł moment zamknięcia trumny rodzina i znajomi podeszli by pożegnać się ze zmarłym. Płacz i lament. W tym momencie moja 3letnia chrześnica z końca kaplicy zaśpiewała na cały głos: "Jak się zbudzi to nas zje...." :D

hahahahaha padlam:)))

ROXI super!!!!:))))))))))))

reklama
Do góry