reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

reklama
Mial facet zone troche "lewa" w stronach seksu. pewnego dnia ktos puka do drzwi. ta otwiera a tu gosciu uzbrojony w kominiarce i od progu:
- na kolana suko!!!!
ta przerazona uklekla.
-rob loda ale to juz!!!
to ta wystraszona robi loda. a on po chwili zdjemuje kominiarkei rzecze:
-i co kochanie dalo sie?????????????:)))))))))

Albo drugi:

-kochanie zrob mi loda
-nie skarbie , wiesz ze tego nie lubie
-ale prosze zrob mi lodzika no...
-skarbie ale to takie ponizajace...
w koncu ulegla, robi mu tego loda i z .... w ustach
-a bedziesz mnie szanowal??????? :))

no i trzeci:)

dziadek wraca z wojny i ma przy sobie tylko dziesiec zlotych:) mial dylemat: kupic jedzenie czy zaliczyc panienke. zdecydowal zrobic sobie jednak przyjemnosc i podszedl do prostytutki pod latarnia. ta go wysmiala:
-dziadku, za 10 zl to ja moge ci tylko nasikac do tej menazki przy pasku.
dziadek sie zgodzil. tam u nasikala. odszedl i po chwili odkreca menazke wsadza swojego ch... do niej i mowi:
-sorry stary ale dzisiaj tylko rosolek:))

SARISA te kawaly to ja biore z glowy. juz kupe czasu nie siedzialam na stronkach z kawalami. to sa kawaly ktore jeszcze sposrod ton nie ucieklymi z glowy. znalam wieeeeecej duzo wiecej ale musze poprzypominac sobie. kiedys -nawet nie wiem czy ta stronka istnieje- siedzialam na www.siku.pl albo jeja.pl juz nie pamietam.

Dave wchodząc do baru zauważył Johna siedzącego przy stoliku uśmiechniętego od ucha do ucha.
- John, coś ty taki zadowolony?
- Wczoraj woskowałem łódź, tylko woskowałem... i nagle podeszła do mnie ruda piękność... mówię Ci, stary... z taaakim biustem. Stanęła i spytała: "Mogę popływać z Tobą łodzią?" Powiedziałem: "Pewnie, że możesz." Wziąłem ją więc ze sobą, Dave. Odpłynęliśmy dość sporo od brzegu. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław." I wiesz co, stary? Ona nie umiała pływać, Dave. Rozumiesz? Nie umiała pływać!
Nazajutrz Dave wchodzi do baru i widzi Johna jeszcze bardziej zadowolonego niż wczoraj.
- Widzę, że humor Cię nie opuszcza...
- Ech, stary... muszę Ci opowiedzieć... woskowałem wczoraj łódź, tylko woskowałem... i podeszła superblondyna, z ... no wiesz... z taaakim biustem... Spytała, czy może popływać ze mną łodzią. "Jasne" - mówię. Odpłynąłem jeszcze dalej niż ostatnio. Wyłączyłem silnik i mówię do niej: "Albo sex, albo płyniesz do brzegu wpław." Stary... nie umiała pływać, ta też nie umiała pływać!!
Parę dni później w znanym już nam barze Dave znowu spotyka Johna, tym razem jednak widzi, że John sączy piwko i popłakuje.
- Hej, John, coś Ty dzisiaj dla odmiany taki smutny?
- Ech, Dave, wczoraj znowu woskowałem swoją łódź, wiesz, tylko woskowałem... i nagle staje przede mną ponętna brunetka... piersi... stary! Taaakie miała. No i pyta, czy może popływać ze mną łodzią. Więc jej mówię: "Jasne, że możesz." Popłynęliśmy daleko, jeszcze dalej niż poprzednio... Wyłączyłem silnik, popatrzyłem na jej biust i powiedziałem: "Albo sex, albo płyniesz wpław do brzegu." Ona ściągnęła figi... Dave!!! Ona miała członka! Miała ogromnego członka, stary! A ja... ja nie umiem pływać. Rozumiesz? Nie umiem pływać!!!

Kobieta bierze lekcję golfa, ale nie może trafić w piłeczkę, gdyż ciągle źle chwyta kij. W końcu zniecierpliwiony instruktor mówi:
- Niech Pani weźmie kij tak, jakby Pani dotykała członka swojego męża...
Kobieta bierze zamach i... piłeczka toczy się na jakieś 10 metrów.
- Dobrze... - cedzi instruktor. A teraz proszę wyjąć kij z ust i uderzyć porządnie...

Żona leży w łóżku. Przychodzi mąż z owcą pod pachą i mówi:
- Widzisz, kochanie, z tą świnią kocham się, jak ciebie boli głowa.
Żona:
- Mam nadzieję, że wiesz, że to jest owca.
Mąż:
- Mam nadzieję, że wiesz, że nie mówię do ciebie.

Dwóch kolesi zgubiło się w ciemnym wielkim lesie. Błąkają się dzień i noc nie mogąc znaleźć drogi do domu. Kiedy tak mijały kolejne dni, zaczęli się robić coraz bardziej głodni. Wreszcie po jakimś tygodniu, wychudzeni, ledwo żywi odnajdują jakąś chatkę, wchodzą, a tam na łóżku leży stara, obleśna, śmierdząca, gruuuuba babaa. - Proszę pani, chcemy tylko prosić o coś do jedzenia, tak długo nie jedliśmy, ze dłużej nie wytrzymamy...
- Dobrze, dam wam coś do jedzenia pod jednym warunkiem...
- Jakim?
- Zrobicie mi dobrze.
Na to jeden z kolesi:
- Stary, ja wolę umrzeć z głodu, radź sobie sam, ja tego nie dotknę! I wyszedł na zewnątrz.
Drugi bardziej zdesperowany zgodził się, podchodzi do baby, próbuje się przekopać przez złogi tłuszczu, ściąga jej majtki a tu wszystko spływa aż na podłogę... jednym słowem syf
- Nie no ku**a, bez jaj, nie dam rady! Rozejrzał się jednak i zauważył w kącie kolbę kukurydzy. Włożył więc babie w ohydne ci**ko i jedzie. Po 10 min skończył, wyj**bał kolbę przez okno, baba zadowolona prowadzi go do kuchni pełnej żarcia.
Kiedy wyszedł, spotkał swojego kumpla i chwali się:
- Stary! Żałuj! Tak się nażarłem jak nigdy w życiu...
- Taaa... Jak ty pie**doliłeś to babsko ja modliłem się o coś do jedzenia i nagle z nieba spadła mi kolba kukurydzy! I to jeszcze z taką porcja masełka!

Ojciec z synem poszli na krytą pływalnię. Po wyjściu z basenu ojciec stanął pod prysznicem, żeby zmyć resztki chloru, a synek bawiąc się biegał koło niego. W pewnej chwili maluch pośliznął się na mydle. W ostatniej chwili ratując się przed upadkiem, złapał za ojcowego ptaka, podciągnął się trochę i pobiegł dalej. Tatko popatrzył z dumą na pociechę i powiedział:
- Widzisz synu gdybyś był z mama to byś się wy*******ił.

Pociąg nagle zahamował i młoda dziewczyna wpadła na stojącego obok księdza.
- Przepraszam, tak szybko stanął - powiedziała.
- Ależ skąd, moje dziecko, to tylko klucz od plebanii

teraz weszlam na ta stronke i podaje linka Śmieszne dowcipy normalnie boki zrywam:)

spotykają się dwie koleżanki (obie mężatki) i rozmawiaja o seksie w swoich związkach.
Jedna mówi:
- u mnie jest dramat. Mąz wrócil wczoraj z pracy ,pochlonął obiad , potem seks , który trwał 5 minut i poszedł spać .
Na to druga:
- a u mnie rewelacja. Mąż przyszedł do domu , zabrał mnie do restauracji na kolację,potem romantyczny spacer, nastepnie godzina gry wstępnej , godzina seksu , a potem jeszcze przez godzine romawialiśmy.

a oto rozmowa mężów powyższych pań. Ten sam temat.
Pierwszy mówi:
- u mnie rewelacja. Przyszedłem z pracy , zjadłem super obiad , potem szybki seks , no i poszlismy spac. Cudownie!.
Na to drugi:
- a u mnie dramat. Przyszedłem do domu. Obiadu nie ma (bo produ nie bylo) więc poszlismy do restauracji. Potem zabrakło mi na taxi więc musielismy wracac na piechotę. Bylem tak padnięty i zły ,ze godzinę się męczylem zeby wogóle mi stanął, potem godzine się męczyłem zeby dojśc , a po wszystkim przez godzinę jeszcze nie mogłem zasnąć.
:-D

reklama
Do góry