reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

Synek pisze do rodziców list z wakacji:

Kochani rodzice,

Bardzo dobrze wszystko, nie martwcie się o mnie dużo leżakuję i dużo piję płynów. Wszystko jest okej. PS. Napiszcie mi, co to znaczy epidemia?

..........................................

Dwóch mężów rozmawia ze sobą w kawiarni na temat żon. Jeden mówi, że strasznie się boi żony. Jak do domu wraca, to nawet już na schodach się denerwuje, że będzie miała do niego pretensje. A drugi mówi: - Wiesz co? Ja to w ogóle nie boję się żony. Tylko jeszcze nie wiem, jak jej to powiedzieć.

........................................................................

Dwie sąsiadki spotkały się przed domem na ulicy i jedna do drugiej mówi: - Sąsiadko, ale pani mąż bardzo ładnie wygląda w tym nowym garniturze.
A ona mówi: - Droga sąsiadko, to nie jest nowy garnitur. Tylko to jest nowy mąż.

:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dziulka, Roxanko padłam :-) i wiecie co uwielbiam ten wątek właśnie dlatego, że jak humor mam na podłodze to zaraz się zbiera i do mnie wraca hahah

Jeden kumpel mowi do drugiego:
-stary nie chce, zebys do mnie przychodzil!
-ale dlaczego?co sie stalo?
-ostatnio po Twojej wizycie zginelo 1000zl
-stary, ale nie myslisz, ze to ja?
-a nie , kasa sie znalazla, ale niesmak pozostal !

Coś o Jamochłonach :-D

Co to jest?
Ropucha i dwadzieścia żabek?
Teściowa wieszająca firanki!!

Przyjeżdża teściowa do córki wychodzi jej mąż córki na spotkanie i mówi:
- Ile mamusia u nasz zostanie???
- A tyle ile mnie będziesz trzymał...
- A to mamusia nawet się herbatki nie napije?

Zamienię teściową na psa. Może być wściekły.

3tatusiow chwali sie co ich synowie potrafia niezwyklego.
1 mowi: moj syn ma 3 lata i czyta biegle gazety nawet po angielsku
2 mowi: moj syn ma 7 lat i prowadzil juz samochod
3 mowi: a moj syn ma 10 lat i jest tak zdolny ze jak namalowal gola babe na plocie to 3 godziny z ch.... drzazgi wyciagalem!!!

reklama
-tato jaka jest roznica miedzy "teoretycznie" a "praktycznie"???
-synu, idz zapytaj siostre i mame czy za 2000zl poszlyby pod latarnie.
syn poszedl do siostry i pyta, a ta mu odpowiada: " no jasne brachu, za ta kase pojechalibysmy na super wakacje",
poszedl do matki a ta mowi" wiesz synku, pewnie ze tak, odnowilabym wtedy nasza garderobe". syn po otrzymaniu odpowiedzi poszedl do ojca i mu to przekazuje. a ojciec: -widzisz synku, TEORETYCZNIE mamy 4000 zl, a PRAKTYCZNIE mamy dwie QRWY w domu:)))

Do góry