reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

nowy nauczyciel geografi ma zadanie -wykladac lekacje w bardzo trudnej klasie pelnej "marginesow" spolecznych ktorzy klna pala itp nawet na lekcjach.
dyrektor uprzedil ze to trudna mlodziez ale nauczyciel wzial sprawy swoje rece. wchodzi na lekcje i od drzwi:
-czesc mlode skurw.ysyny!!!!
mlodziez szczeki w dol:
-czesc lysa stara palo!!!
nauczyciel:
- czy wiecie do jasnego ch...a co to jest globus????????
oni:
-nie kur... nie wiemy!!!!
nauczyciel:
-to wlasnie K... mac tu jestem cobyscie sie dowiedzieli!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Dwóch facetów wpada na siebie w centrum handlowym.
- och , przepraszam pana!
- nie , nie , to ja przepraszam. Zagapiłem sie , bo wie pan szukam tu mojej żony.
- Ach tak? ja też szukam tu swojej żony. A jak pańska żona wygląda?
- Wysoka, włosy - długie , błyszczące, płomienny kasztan. Doskonałe nogi, jędrne pośladki, duzy biust. Była w spódniczce mini i obcisłej bluzeczce z dekoltem. A pańska?
- Nieważne! szukajmy pańskiej!
:-D

Dziulka, Doris świetne :-)

Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi:
- Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu.
- Spoko, kup jej samochod, teraz jest dużo wypadków, zabije się gdzieś.
- o.k.
Spotykają się po dwóch tygodniach:
- Chryste, aleś mi doradził.
- Co się stało?
- Posłuchaj, nie dość, że straciłem kase na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu.
- A jaki jej samochód kupiłeś????
- No, Syrenkę.
- Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła.
- o.k. teraz kupie jaguara.
Spotykają się po następnych dwóch tygodniach:
- Rany julek, jaki jestem szczęśliwy!
- Co, nie żyje? A nie mówiłem?
- Uffff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał.

Zobacz załącznik 371602
Zobacz załącznik 371603

Ostatnia edycja:
uwielbiam ten wątek :-), bo humoru nie miałam i właśnie się pojawił ;-)

Doris,Dziulka, Kania buahaah

reklama
Do góry