reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

reklama
speszyl for cass ;-) :

64257-silence-i-kill-you.png

link dla mamuś które chciałyby poznać Ahmeda :-D

YouTube - Jeff Dunham - Achmed The Dead Terrorist/Martwy Terrorysta (PL)

polecam też inne występy tego artysty ;-) np. Walter :
http://www.youtube.com/watch?v=QaoFybJG9R0&feature=related

Ostatnia edycja:
to we FR bylo takie cos i prezenter pyta dziecko: a kim jest twoj tatus?? a dziecko: nie pamietam jak sie to nazywa ale klamie ludzi.
i po ilus tam pytaniach maly w koncu przypomnial sobie : tatus jest adwokatem:)

to we FR bylo takie cos i prezenter pyta dziecko: a kim jest twoj tatus?? a dziecko: nie pamietam jak sie to nazywa ale klamie ludzi.
i po ilus tam pytaniach maly w koncu przypomnial sobie : tatus jest adwokatem:)
Dziulka:-D:-D:-D:-D:tak:
A ja napisze tu,bo bardziej pasuje,niz w "Rozwój...".Dwa dni temu ,jak moja królewna jak zwykle walneła kupe w świeżo zmienioną pieluchę,przewijałam ja i tak żartobliwie do niej gadałam,że niby co ona sobie mysli,te kupy tak robic specjalnie zaraz po przewinięciu itp.,no,same wiecie,jak to sie nieraz gada głupoty do dziecka...A ta mi na to "LUBIĘ TO" - no,jak ryknęlismy oboje z M. śmiechem:-D:-D:-D- wiadomo,że to jej tak wyszło niechcący,ale cały dzień żartowaliśmy sobie,jaka to "Fejzbukowa laska " nam rośnie:-D:-D:-D.

Ostatnia edycja:
Happy: :laugh2::laugh2::laugh2: idealnie jej to wyszlo!
poza tym uwielbiam jak i Alutkowi jej tylko znany belkot w jakiś dla mnie sensowny wyraz się ułoży :rofl2::laugh2::rofl2:

reklama
A co trochę śmiechu z rana ;)

Wpada facet do zakładu fryzjerskiego i pyta:
Kiedy mógłby pan mnie ostrzyc?
Fryzjer rozgląda się po zakładzie, liczy czekających klientów i mówi:
- Najwcześniej za dwie godziny.
Klient wychodzi. Na drugi dzień ponownie pojawia się ten sam facet.
Zagląda do zakładu i pyta:
- Kiedy najwcześniej mógłbym się ostrzyc?
Fryzjer kalkuluje, przelicza czekających klientów i odpowiada:
- Nie wcześniej niż za trzy godziny.
Facet znika. Tydzień później sytuacja się powtarza.
Zaniepokojony fryzjer prosi kolegę:

- Romek, idź za nim i zobacz, co to za jeden i gdzie poszedł?
Po 10 minutach wraca Roman śmiejąc się do rozpuku.

Fryzjer pyta:
- I co, gdzie poszedł?
- Do twojej żony!

Do góry