reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
Baśka_28
makuc mi się marzy "czarny kotek z białymi skarpetkami" i jak takowego spotkam to będzie MÓJ:-)
ja ogólnie jestem bardziej miłośniczką kotków ale już dawno nie miałam w domu takiego zwierzaka
ja ogólnie jestem bardziej miłośniczką kotków ale już dawno nie miałam w domu takiego zwierzaka
Baśka_28
Baśka_28
Dzisiejszy dialog z 3letnim synem szwagierki;
SZ;ciociu a ja mam kotka
JA;to super a jak ma na imię?
SZ;klakier,tygrys i hubabuba
JA;aż tyle ma
SZ;Tak i nauczylem go sztuczki
JA;a jakie?
SZ;umie spać i jeść
Padłam po tym
SZ;ciociu a ja mam kotka
JA;to super a jak ma na imię?
SZ;klakier,tygrys i hubabuba
JA;aż tyle ma
SZ;Tak i nauczylem go sztuczki
JA;a jakie?
SZ;umie spać i jeść
Padłam po tym
Ostatnia edycja:
reklama
No, my teraz mamy teraz cztery takie "szczęścia " w domu, bo nasz kotka sie okociła...Wszystkie szare, tylko 3 w czarne,"tygryskowe " paski, a jeden taki cudny jasnopopielaty.Amelka zachwycona, wszystko teraz u niej "wytarguję" obietnica pójscia do kotków(mieszkają sobie w pomieszczeniu z bojlerem, tam mają ciepło i swobodnie).Mam nadzieje, że jeden znajomy dotrzyma słowa i weźmie je do Polski, jak obiecał, bo co ja zrobię z tyloma kotamni????A jeszcze taki właśnie czarny w białych skarpetkach (podejrzewam, że tatus tych naszych, hehe) przychodzi sie stołować.
To nie ten wątek, bo mamy o zwierzakach, więc jak Makuc będzie się chciało, to przeniesie, ale tak zaczęłyście o tych kotkach.Dziś jak pójdę je karmić, to zrobię im fotki, bo gdzieś mam , ale jeszcze takich maleńkich, zaraz po urodzeniu.I wrzucę.
W ogole kotki sa słodkie....póki nie dorosną
To nie ten wątek, bo mamy o zwierzakach, więc jak Makuc będzie się chciało, to przeniesie, ale tak zaczęłyście o tych kotkach.Dziś jak pójdę je karmić, to zrobię im fotki, bo gdzieś mam , ale jeszcze takich maleńkich, zaraz po urodzeniu.I wrzucę.
W ogole kotki sa słodkie....póki nie dorosną
Podziel się: