reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Z przymrużeniem oka :)

reklama
tak bardzo chcesz wiedzieć?:-p:-Dpożyczka w providencie na psychiatrę w razie "w":rofl2: resztę pomińmy milczeniem:-D

ponawiam:
JAKI JEST SZCZYT ODWAGI? (oprócz powrotu na gówny takiej osoby jak ja w takiej sytuacji jak moja:-p:rofl2::-D)

no więc IDO oto me argumenty przemawiające za Twą wizytacją na głównym:

A jak Adekwatność Twej osobowości do pisania hiperwypasionych postów
B jak Brak Twej osoby w codziennych konwersacjach
C jak Całamasaludzi czekająca na Twe przybycie
D jak Długo już Cię nie ma i czas to zmienić
E jak EKSHIBICJONIZM pisaniowy, którego na pewno Ci brakuje :p
F jak FAJNE babki które piszą na głównym a do których Ty się zaliczasz, więc też tam pisać powinnaś
G jak Gdzie ciebie nie ma tam smutno jest
H jak hulerajasna WRACAJ DO NAS! łoooooooooooooooo

SARISKA znaaam to hahahahaha i uwielbiam.

I jak IDULCU pieronski nei draznij nas zbiorowo plizzz
J jak JA pierdziu jak cie kochamy:)
K jak kurna wracasz czy nie?! :)))))))
L jak limo podbijemy zbiorowo:pp
M jak MUSISZ sie nieco wyzyc kobito pismiennie
N jak NAWET posty na cala strone mikle widziane
O jak O W MORDE!!!!! nie igraj z nami tylko wracaj
P jak proszzzzeeeee!!!!!!!!
R jak rozplacze sie bez cieibie:(
S jak stukne sie z t oba piwkiem jak wrocisz:)
T jak TWOICH tornadowych postow nam tu brakuje
U jak u lalala!!!:)
W jak WROC!!!!!!!!
Z jak Zajebiscie szybko wroc:)

teraz to już na pewno wrócić nie mogę bo będzie że potrzebowałam pogilgania przez Was myszki:-D:-D:-D

chyba mnie pogięło (albo warka radler wcale nie ma 2%:crazy:) że znowu piszę... (osobiście nie brać do siebie - Idek o swej psychice właśńie rozmyślać począł:baffled:)... idę spać bo hehe jakoś mi tak wesoło:rofl2::-D:rofl2::-D

edit
A makucińska, pytałaś że szczyt jaki? a weź się wysil:-p:-D

nie no spadam więc w niepewności nie zostawię
w czasie mega burzy wleźć na najwyzsze drzewo w okolicy w metalowej zbroi z mega długim mieczem i wrzasnąć: "Zeus, ty (cenzura:p) sukinkotku!!!"

ok, stres mnie zżera przed jutrem i durnoty wypisuję :/ buziale:***

Ostatnia edycja:
images

:rofl2::-D zgłupiałam kompletnie. (to przez te ziemniaki chyba)

IDA uwielbiam warkę R, więc nie rozmyślaj a polej trochę.

[edit]

A CO JUTRO MA BYĆ, IDA???????????????

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry